Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

"Σεφτέ" στην.. μετά κορονοϊό εποχή, στο πανέμορφο νέο "παρκέ" του Παν. Σαλπέας για το Γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά !!

Τηρώντας με ευλάβεια τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τις αποστάσεις πάνω απ' όλα, επανήλθαν στις προπονήσεις και εγκαινίασαν, την νέα εποχή μετά τον κορονοϊό, τα κορίτσια Βόλεϊ του Εθνικού μας, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Βασίλη Κατωπόδη.

Σ' ένα στολίδι για τον Πειραιά μας το Νέο Γυμναστήριο μετά την ανακατασκευή του Παν. Σαλπέας, με το εξαιρετικό νέο παρκέ και τις απαραίτητες διορθώσεις που έγιναν σε αυτό, το ξαναπάτησαν μετά από περίπου 3 μήνες, με την ευχή να μην χρειαστεί ξανά στο μέλλον, ν' αντιμετωπίσουμε παρόμοιες δυσάρεστες καταστάσεις για τον Αθλητισμό μας !!

Στόχος μας μετά την άνοδο της γυναικείας ομάδας μας στην Α' ΕΣΠΕΔΑ η συμμετοχή της ομάδας Κορασίδων του συλλόγου μας στο final-4, που θ' αποτελέσει το "κερασάκι στην τούρτα" και θα κλείσει με απόλυτη επιτυχία τον κύκλο και την προσπάθεια των υπέροχων αυτών αθλητριών μας, που θα πετύχουν τον στόχο που έχουν βάλει τα τρία τελευταία χρόνια που είναι στον Εθνικό Πειραιά.

Από σήμερα λοιπόν βήμα βήμα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και ετοιμαζόμαστε πάλι να πετύχουμε και αυτόν το στόχο !!

Η ομάδα μας εξάλλου τα τελευταία τρία χρόνια είναι έτσι δομημένη, ώστε να μην υπάρχει περίοδος "χωρίς στόχο" !!

Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου μας και της Δ.Ε. στην τρίχρονη πορεία της στο χώρο του Γυναικείου Βόλεϊ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου