Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε. ΒΟΛΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ


“ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΝΙΟΥ”

Το Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά αλλά και όλος ο Εθνικός, Θρηνεί για την Μεγάλη Απώλεια ενός Σπουδαίου Ανθρώπου, ενός Σπουδαίου Εργάτη του Ομίλου μας, ενός Σπουδαίου Φίλου, που Καθημερινά Ξυπνούσε και Κοιμότανε με το όνομα του Εθνικού μας !!

Ο Νίκος Μορφωνιός δεν βρίσκετε πια κοντά μας !!

Δυστυχώς Παλεύοντας σαν Θηρίο, όπως Πάντα Έκανε Όσο Ζούσε, Νικήθηκε Πριν από λίγες Ώρες Από τον Κορονοϊό!!

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Μορφωνιού, Το Τμήμα Βόλεϊ του Ομίλου Το οποίο Λάτρεψε όσο Ζούσε και το Υπηρετούσε Μέχρι και την Τελευταία Στιγμή της Ζωής Του σε Όλα τα Τμήματα, μετά από Έκτακτη Σύσκεψη Της Δ.Ε. που Έγινε και Τελείωσε Πριν Από Λίγο Αποφασίστηκαν τα Παρακάτω:

1) Από σήμερα δεν θα ξαναυπάρξει ποτέ ξανά στο Τμήμα Βόλεϊ του Ομίλου η θέση του “Φροντιστή”

2) Σε όλα τα επίσημα παιχνίδια των τμημάτων θα υπάρχει για πάντα κενή η θέση του στο πάγκο των ομάδων μας.

3) Στα πρώτα επίσημα παιχνίδια Κυπέλλου & Πρωταθλήματος της Γυναικείας μας ομάδας όποτε και να διεξαχθούν αυτά, εντός & εκτός έδρας θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.

4) Όλες οι Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Ομίλου μας στα πρώτα επίσημα παιχνίδια Κυπέλλου & Πρωταθλήματος θα φορούν στις Φανέλες τους “Μαύρο Σιρίτι” σε ένδειξη Πένθους.

5) Όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στον χώρο του αθλητισμού και επανέλθει ο κόσμος στα γήπεδα, η Δ.Ε. Βόλεϊ Του Εθνικού σε συνεργασία με την Ένωση & την Ομοσπονδία του Βόλεϊ, θα διοργανώνει κάθε χρόνο στην μνήμη του, Επίσημο Γυναικείο Τουρνουά Προετοιμασίας Ομάδων, με την Ονομασία “Τουρνουά Νικος Μορφωνιός”

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως τμήμα για να τιμήσουμε την προσφορά σου “Νικόλα μας”
Θα Είσαι για Πάντα Δίπλα μας !!

Αιωνία σου η Μνήμη.

Για την Δ.Ε Βόλεϊ του Εθνικού ο Πρόεδρος
Σπύρος Κουτούβαλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου