Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

 "Επιστροφή στην δράση μετά από 9 μήνες!!

ΙΑΣΟΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (vs) ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ"
Επιτέλους επιστροφή στη δράση για τα κορίτσια μας μετά από εννέα μήνες, έστω και σε επίπεδο Κορασίδων και Νεανίδων !!
Σιγά σιγά επιστρέφει η ζωή στην κανονικότητα της και βέβαια και ο αθλητισμός, που δέχτηκε ισχυρό χτύπημα σε όλα τα αθλήματα του.
Τα κορίτσια των Κορασίδων (Κ18) του Ομίλου μας κάνουν σήμερα "ποδαρικό" στην μετακορονοϊό εποχή για το γυναικείο τμήμα μας, θέλοντας να μπούνε δυναμικά με το "δεξί", παίρνοντας την νίκη το βράδυ στις 21:30 στην Νίκαια από την τοπική ομάδα του Ιάσονα.
Οι Αθλήτριες των Χάρη Κουβουτσάκη, και Κώστα Καρρά, δείχνουν ορεξάτες & έτοιμες μετά από πολύ καιρό, να παίξουν ελκυστικό και ωραίο βόλεϊ, και να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη
Στόχος της ομάδας (Κ18)&(Κ20) του Εθνικού μας είναι να διεκδικήσουμε την συμμετοχή μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κοριτσιών, για πρώτη φορά στην ιστορία μας, μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλα τα αθλητικά σωματεία, με τον Όμιλο μας να είναι σε θέση να πάρει μέρος στο Πανελλήνιο καθώς έχει ήδη την Αναγνωρισμένη Αθλητική Ιδιότητα και είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα της Γ.Γ.Α. σε αντίθεση, με ομάδες που προσπαθούν ακόμα και σήμερα να ενταχθούν, αν και βρίσκονται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο του Βόλεϊ.
Ο Εθνικός Πειραιά και η Δ.Ε. Βόλεϊ εύχονται στα κορίτσια μας να πετύχουν τους στόχους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου