Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

 "Εθνικάρααααα... Παντού !!!!

Ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση πριν λίγο στις Νεάνιδες, πίσω από τον Πρωταθλητή & συμπολίτη Ολυμπιακό μέσα στο Περιστέρι με μεγάλη νίκη 1-3 σετ !!!
Ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ πριν από λίγο για τις Νεάνιδες μας!!
Θέση που μπορεί κάτω από προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην Ιστορία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα !!
Ότι και να πούμε για τα κορίτσια μας είναι πολύ λίγο !!
Ότι και να πούμε για τους προπονητές μας είναι πολύ μικρό !!
Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους!!
Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όλοι δηλώσαμε παρόν!! Δεν θα μπορούσε να γίνει και κάτι διαφορετικό άλλωστε!!
Συγχαρητήρια στις εξαιρετικές αθλήτριες μας και στους προπονητές μας.
Συγχαρητήρια στην αρχηγό μας και διαγώνιο της ομάδας μας Μαριάνθη Κουτούβαλη που παρά την πολύ δύσκολη για εκείνη χρονιά ( λόγω Πανελληνίων Εξετάσεων δήλωσε παρών και στις Νεάνιδες & στις Κορασίδες,) στις Ακραίες μας Μουχτούρη Τόνια, Πρίφτη Μαριλένα, Καραφαντή Έφη, Στην Πασαδόρο μας Καράμπελα Λίνα, στις Κεντρικές μας, Μπούτσιου Γεωργία, Τσεκουβλούκη Μυρτώ, Ασλάνη Κατερίνα, Στα λίμπερο μας Μαραγκού Πόπη, Αλαφούζου Μαριάννα, στην Διαγώνιο Στάφα Χριστιάνα, και στα φοβερά μωρά μας, Κυριακίδου Φωτεινή, Γκουλή Αργυρώ, Γκαβέλα Παναγιώτα, & Βάσκα Φοίβη!!!
Συγχαρητήρια πολλά στους Πρωτεργάτες της επιτυχίας προπονητές μας Χάρη Κουβουτσάκη και Κώστα Καρρά!!
Στους εφόρους μας και εργάτες της ομάδας μας Άρη Κυριακίδη, Βασίλη Βάσκα & Βασίλη Σολωμό!!
Και τέλος στους Χορηγούς μας που σε πολύ δύσκολες στιγμές για τον Αθλητισμό της Χώρας μας, είναι πιστοί από..... την γέννηση της γυναικείας μας ομάδας μέχρι και σήμερα!!
Τα καλύτερα έρχονται και είναι μπροστά μας !!
Γιατί Κοιτάμε Ψηλά... & Όλοι Μαζί Ανεβαίνουμε!!!
Ευχόμαστε Όλοι μας, Περαστικά στην ψυχή της Γυναικείας μας Ομάδας & Επικεφαλή του Τμήματος, Σπύρο Κουτούβαλη, για τον Σοβαρό Τραυματισμό στον Ώμο του, που.... βέβαια δεν μπόρεσε να του στερήσει την παρουσία του, στο κλειστό του Περιστερίου !!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου