Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

 "Με το Καλημέρα και "εν μέσω" Προετοιμασίας των ομάδων... Μεγάλο Παιχνίδι "Νοκ Άουτ" για το Κύπελλο Γυναικών, Εθνικός Πειραιά ( vs) Ιωνικός Νίκαιας!!

Μεγάλο Παιχνίδι για το Κύπελλο Γυναικών Έβγαλε η Χθεσινή Διαδικασία των Ανθρώπων της Ένωσης, που προς μεγάλη μας έκπληξη πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά με τηλεδιάσκεψη, με πολλά τεχνικά προβλήματα !!
Χωρίς να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε πετύχει ακόμα σαν Χώρα την Ανοσία που Επιθυμούμε, Πιστεύουμε ότι για το Καλό του Αθλήματος μας που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την Πανδημία, θα μπορούσε να γίνει σε Εξωτερικό Χώρο πράγμα που έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν.
Να κλείσουμε τη μικρή παρένθεση με τα διαδικαστικά, και να έρθουμε στην "Ουσία" & στο μεγάλο νόκ άουτ παιχνίδι για το Κύπελλο Γυναικών μεταξύ Εθνικού (vs) Ιωνικού
Δύο ομάδες με πολύ καλή οργάνωση τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε όλα τα επίπεδα, με μεγάλη όμως ατυχία να πέσουν τα δύο τελευταία χρόνια πάνω στην πανδημία !!
Αν ψάξουμε το ποιός σύλλογος βγήκε κερδισμένος μέσα από την Πανδημία σε όλη την Ένωση, αυτός σίγουρα είναι ο Ιωνικός Νικαίας που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις σχέσεις του με τον Αστέρα Νικαίας και κέρδισε "χωρίς κόπο" μια κατηγορία, απορροφώντας την έτερη ομάδα της περιοχής.
Στην μικρή προϊστορία λόγο της Πανδημίας, των 2 αγώνων που έχουν παιχτεί, απέναντι και στα δύο σωματεία της Νίκαιας, ο Εθνικός μας έχει το Απόλυτο στις Νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!!
Εν μέσω λοιπόν προετοιμασίας και των δύο ομάδων, για την έναρξη του Πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει στις 14/10/21, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Κυπέλλου με τεράστιο ενδιαφέρον.
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα παίξουν παθιασμένα για την νίκη, και μάλιστα για πρώτη φορά μετά την Πανδημία, το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο στις κερκίδες........
Φυσικά με την ΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή 26/9/21 στις 21:45 Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου στην Παραλιακή.
Το Γυμναστήριο του Μοσχάτου θα Φιλοξενήσει Φιλάθλους στο Παιχνίδι, Βάση της Τελευταίας Κ.Υ.Α που αναφέρει ότι θα Καλυφθεί με το 80% της Χωρητικότητας του !!
Θα υπάρξουν Ανακοινώσεις με Νεότερες Αναρτήσεις & Πληροφορίες για το Παιχνίδι μέσα στην Εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου