Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

 "Ο Ανδρέας Γερονίκος νέος προπονητής στις Γυναίκες Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά"

Ένας από τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους προπονητές στον χώρο του Γυναικείου Βόλεϊ με σπουδαίο βιογραφικό αναλαμβάνει από σήμερα την Ομάδα των Γυναικών του Εθνικού Πειραιά.
Πρόκειται για τον Ανδρέα Γερονίκο που στα 23 χρόνια καριέρας, έχει κοουτσάρει σπουδαίες Ελληνικές Γυναικείες Ομάδες Έχοντας Μεγάλες Επιτυχίες και Ανόδους, όπως την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Ζ.Α.Ο.Ν, τον Ηρακλή Κηφισιάς, το Γ. Σ. Χαλανδρίου, τον Δ.Α.Σ.


Δραπετσώνας, και την περσινή σεζόν τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Υπήρξε βολεϊμπολίστας στις ομάδες: Νήαρ Ήστ, Κηφισιά, Χαλκίδα Πανελλήνιο, Σπόρτινγκ, Ταταύλα, Ιώνες.
Ο Ανδρέας προπόνησε χθες το βράδυ την ομάδα του Εθνικού, και θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της, στο πρώτο δυνατό φιλικό που θα δώσει με την ομάδα του Μοσχάτου στα Καμίνια την Κυριακή στις 21:00
Βοηθός προπονητή συνεχίζει ο Σπύρος Κουβαλιάς, γυμναστής της ομάδας ο Γιάννης Συρίγος και στατιστικολόγος ο Άγγελος Φιλίππου.
Ο Νέος προπονητής του Εθνικού δήλωσε τα εξής:
Θέλω να ευχαριστήσω την Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά και ιδιαίτερα τον Σπύρο Κουτούβαλη, για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν να αναλάβω το γυναικείο τμήμα του Ιστορικού Ομίλου του Πειραιά. Από την μεριά μου αυτό που μπορώ να πω είναι πως οι στόχοι που έχει ο σύλλογος θα επιτευχθούν μέσα από πολύ και σκληρή δουλειά. Εύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες.
Στο σημείο αυτό η Επιτροπή Γυναικείου Βόλεϊ ευχαριστεί τον Milos Radojkovic για τη συνεργασία με την ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ανδρέα , σε καλωσορίζουμε στον Εθνικό Πειραιά και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου