Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου,οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της "ΕΣΠΕΔΑ" για τα τμημάτα βολλεϊ του συλλόγου μας. Στην κλήρωση ο Εθνικός Πειραιά εκπροσωπήθηκε απο των Δ/ντη Τμημάτων μας κύριο Σπύρο Κουτούβαλη και τον επικεφαλής έφορο μας κύριο Βασίλη Βάσκα.
Ακολουθούν οι πρώτες αγωνιστικές, και θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με όλους τους αγώνες για καθε τμήμα ξεχωριστά.
Το μεγάλο στοίχημα για τις Κορασίδες μας και την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ ξεκινά το Σάββατο 13/10 στις 15.30 στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου, με την Ένωση Ιλίου. Το ταξίδι θα συνεχιστεί για 21 επιπλέον αγωνιστικές με μέσα-έξω παιχνίδια και η ευχή όλων μας είναι ο Απρίλιος του 2019 να μας βρει μέσα στις δύο πρώτες ομάδες και αυτόματα στην Α' κατηγορία.
Οι Νεάνιδές μας, θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα με στόχο να πλουτίσουν την εμπειρία τους και μαζί με τα κορίτσια των Κορασίδων να είναι έτοιμες να στελεχώσουν την πρώτη γυναικεία μας ομάδα τη σεζόν 2019-2020. Θα αγωνιστούν σε ομίλους των έξι ομάδων (Πορφύρας, Ολυμπιακός, Ευρυάλη, Άρης Αμφιάλης, Άρτεμις Κορυδαλλού) σε δύο γύρους, με πρωταρχικό στόχο να είναι στην 4άδα που θα περάσει στην επόμενη φάση για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Οι εντός έδρας αγώνες μας θα δίνονται κάθε Κυριακή στις 20.00 στο βοηθητικό γυμναστήριο του "Παναγιώτης Σαλπέας" στον Πειραιά. Πρώτο παιχνίδι στις 7/9 με τον συμπολίτη μας Πορφύρα.
Οι Β' Κορασίδες μας που απαρτίζονται από κορίτσια 9-14 ετών θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και θα δώσουν 14 παιχνίδια σε μονό γύρο με αντιπάλους τις ομάδες Ρέντη, Δραπετσώνας, Πετρούπολης, Αργυρούπολης, Πανιωνίου, Μοσχάτου, Αιξωνής, Αιγάλεω, Ευρυάλης, Άμυλλας. Η συμμετοχή και μόνο σε αυτό το πρωτάθλημα για τα μικρά αυτά κορίτσια μας με τις λίγες παραστάσεις μέχρι τώρα είναι μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο και για τις ίδιες τις αθλήτριες μια σπουδαία εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου