Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Παπανικολάου: "Εξαιρετικό το κλίμα στον Εθνικό"
Ένας από τούς πιο έμπειρους προπονητές στο χώρο του βόλεϊ, ο Μιχάλης Παπανικολάου είναι απο το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας των κοριτσιών του Εθνικού Πειραιά.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας μας, δεν κρύβει την ικανοποίησή του όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο. "Είμαι ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος από τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτριές μας από την έναρξη της προετοιμασίας, πράγμα που έχω συναντήσει πολύ λίγες φορές στην καριέρα μου. Συνειδητά έχουμε επιλέξει όλα τα φιλικά μας να είναι με πολύ δυνατές ομάδες, έτσι ώστε να έχουμε συνέχεια καινούργιες παραστάσεις και να γίνονται τα κορίτσια κάθε μέρα που περνάει και καλύτερα. Το κλίμα που επικρατεί και η βελτίωση της ομάδας αποτυπώνεται ξεκάθαρα από φιλικό σε φιλικό. Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο ΜΥΡΑΚΤΗΣ στον Βύρωνα απόλαυσαν έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου τόσο από τη δική μας ομάδα όσο και από την ομάδα των Νέων Βύρωνα που συγκαταλέγεται μέσα στις 4 καλύτερες της ΕΣΠΑΑ. Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο, το ταλέντο των παικτριών μου ξεχειλίζει και συνεχίζουμε με πολλή και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει ο Εθνικός και οι άνθρωποί του που έχουν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε κορίτσι που θέλει να πρωταγωνιστήσει στον χώρο και τους ευχαριστώ θερμά για την συμπαράστασή τους".
Για την ιστορία αναφέρουμε το αποτέλεσμα του σημερινού φιλικού: Νέοι Βύρωνα - Εθνικός ΟΦΠΦ 0-3
Τα σετ: (22-25, 12-25, 17-25)
Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι:
(Παπανικολάου) Κουτούβαλη, Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Μαντάκη, Λάβδα, Καγιαλή, Κατσαρού, Βέκου, Κατσάρα, Καλογεροπούλου Κ., Καλογεροπούλου Ο., Ζούπα, Μπούτσιου, Αλαφούζου, Αναστασοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου