Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

" Μεγάλη νίκη για τις Α' Παγκορασίδες μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επί τού τυπικά γηπεδούχου γείτονα μας Πειραϊκού με 0-3 σετ"


Με το δεξί ξεκίνησαν τα κορίτσια των παγκορασίδων Α' του Εθνικού Πειραιά στο πρώτο τους παιχνίδι απέναντι στο γείτονα μας Πειραϊκό.


Μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση όλων των κοριτσιών μας δίκαια επικράτησαν με 0-3 σετ, και έδειξαν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι ότι οι δυνατότητες και σε αυτή την κατηγορία για την ομάδα μας είναι πολύ μεγάλες !!


Τα σετ του αγώνα ήταν : ( 20-25, 20-25, 10-25)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ :
( Καγιαλής - Παρασκευή) Καγιαλή (cpt), Μπούτσιου, Μαντάκη, Ασλάνη, Τσεκουβλούκη, Ντραγκόι ( λίμπερο), Καρδακάρη, Στάφα, Σολωμού, Τσίκο (λίμπερο), Παναγιωτόπουλου, Πουλοπούλου.


Οι μικρές μας Παγκορασίδες Β' δεν τα κατάφεραν το απόγευμα στο Ρέντη, ηττήθηκαν από την τοπική ομάδα με 3-0 σετ, έδειξαν όμως αισθητά σημάδια βελτίωσης και με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα των μικρότερων ηλικιακά κοριτσιών μας, είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό θα φανεί και μέσα στο παρκέ.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ:
( Παρασκευή) Βάσκα (cpt) Κυριακίδου (λίμπερο), Μπούχλα, Κυριακοπούλου, Σπετσιώτη Παν., Αναστασοπούλου Κατ., Γκαβέλα, Ασημομύτη, Σπετσιώτη Χρ., Ευσταθίου, Χρυσογονίδου, Αναστασοπούλου Αν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου