Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

" Πρώτος αγώνας για τα playoff με έπαθλο την πρόκριση στο final-4 της ΕΣΠΕΔΑ μεταξύ Γ.Σ.Περιστερίου και Εθνικού Πειραιά !!!
Η μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι την επόμενη."


Μετά την μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της δεύτερης συνεχόμενης ανόδου, μέσα σε δύο χρόνια, και με την εμπειρία της περσινής συμμετοχής στο final-8, οι αθλήτριές μας καλούνται για ακόμη μία φορά μέσα στη χρονιά που τρέχει, να δώσουν ακόμα ένα σπουδαίο αγώνα με μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ το Γ.Σ.Περιστερίου.


Ομάδα με την οποία από του χρόνου θα κοντράρονται στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.
Η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι τον playoff κύλησε πολύ καλά όλη την εβδομάδα, και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του πολύ κρίσιμου πρώτου παιχνιδιού.


Σημειώνεται, ότι η ομάδα που θα προκριθεί στο μεγάλο final-4 της ΕΣΠΕΔΑ θα είναι αυτή που θα κάνει δύο νίκες σε εναλλάξ έδρες.


" Τα κορίτσια μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είμαι πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού και παρόλο που ξεκινάμε να παίζουμε με μειονέκτημα έδρας, είμαι σίγουρος ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα έχει η αναμέτρηση, με μία εξαιρετική ομάδα καλοδουλεμένη σαν κι αυτή του Περιστερίου.

Τα κορίτσια μας εξάλλου εδώ και δύο χρόνια δείχνουνε συνέπεια, και συνεχίζουν να εκπλήσσουν τους πάντες με τη διαφορετικότητα τους από παιχνίδι σε παιχνίδι" τόνισε σε δηλώσεις του ο κόουτς μας Μιχάλης Παπανικολάου, ενώ ο συνεργάτης και βοηθός του Γιώργος Καγιαλής, είπε μεταξύ άλλων ότι πάμε στο Περιστέρι με την ψυχολογία μας στα ύψη να αντιμετωπίσουμε με πολύ σεβασμό μία πολύ καλή ομάδα σαν το Περιστέρι, αλλά με κανέναν απολύτως φόβο για την έκβαση της αναμέτρησης.

Το πρώτο μεγάλο παιχνίδι για τα playoff θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Δίδυμα Χωράφα, στο Περιστέρι με ώρα έναρξης 17:45 !!

Το παιχνίδι αναμένεται να το παρακολουθήσουν και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας μας ,καθώς και πολλοί γονείς.

Όλοι στον Εθνικό έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σ' αυτά τα χρυσά κορίτσια, και είμαστε σίγουροι ότι για ακόμη μία φορά μέσα στη χρονιά θα μας κάνουν περήφανους !!!

Καλή Επιτυχία απ'όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου