Σάββατο 6 Απριλίου 2019

"Μόνο περηφάνια για την ομάδα αυτή και όχι δάκρυα"

Σας ευχαριστούμε για το βόλεϊ που παίξατε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για τις θυσίες που κάνατε, για την κατάθεση ψυχής που κάνατε σε όλα τα παιχνίδια από τις 27 Αυγούστου μέχρι και σήμερα και μας κάνατε υπερήφανους ! Το μέλλον σας ανήκει και ο Εθνικός σας το εγγυάται και το μόνο που σας υποσχόμαστε είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγετε από το γήπεδο πάντα με ψηλά το κεφάλι !

Έγιναν όλα όπως έπρεπε.....

Μετά από αγώνα 3 ωρών, ο Εθνικός "έπεσε" χάνοντας 2-3 σετ από την "γυναικεία ομάδα" του Περιστερίου που τα χρειάστηκε για άλλη μια φορά και όντως πιο έμπειρη και με περισσότερες λύσεις, πήρε την πρόκριση για το final-4.

Ο Εθνικός προηγήθηκε με 2-0 σετ και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα εύκολο βράδυ, ο νόμος του βόλεϊ, το νεαρό της ηλικίας των αθλητριών μας (μέσος όρος 15 ετών), ο υπέρμετρος ενθουσιασμός και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποσυντόνισαν την πολύ καλοκουρδισμένη ομάδα μας εκείνη την στιγμή, το Περιστέρι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη και έχοντας περισσότερες λύσεις σε όλες τις θέσεις, ισοφάρισε το παιχνίδι σε 2-2. Εκεί που περίμεναν όλοι το μοιραίο για τον Εθνικό, για άλλη μια φορά τα απίστευτα χρυσά κορίτσια της ομάδας μας, προηγήθηκαν στο ημίχρονο του tie break με 8-3. Το γήπεδο, μέσα σε απολύτως αθλητικά πλαίσια, επευφημούσε και τραγουδούσε για αυτά τα κορίτσια ! Για άλλη μια φορά νομίζαμε ότι όλα τέλειωσαν αλλά κάναμε και πάλι τα λάθη που σιγά-σιγά και με τις εμπειρίες που θα αποκτούμε αγώνα με τον αγώνα είναι πολύ εύκολο και σύντομο να σταματήσουν, και κάπου στο 11-12 που προηγήθηκε το Περιστέρι, έγιναν όλα "όπως έπρεπε".......

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ συγχαίρει ολόψυχα και εκτιμά τα κορίτσια του Περιστερίου τα οποία αγωνίζονται μέρα παρά μέρα στα πρωταθλήματά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους. Όμως, θα περίμενε από αυτές ένα fair play στη φάση που έκρινε το tie break.
Βεβαίως κατανοούμε όλοι τη στιγμή......

Είναι λυπηρό όμως ότι αυτές οι εξαιρετικές παίκτριες και ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία σαν το Περιστέρι ζητάει παραμονές του αγώνα προστασία για τις παίκτριές του και απαιτεί από τη διοργανώτρια αρχή την ΕΣΠΕΔΑ, ενώ έχει αγωνιστεί γύρω στα 10-15 χρόνια στο Π. ΣΑΛΠΕΑΣ (βοηθητικό), να προστατευτούν από ποιόν άραγε;; Από τους γονείς που εξαγριώθηκαν περισσότερο απ' όλους ; Και αν το μυαλό του γυμνασίαρχου που όρισε η ένωση 12 ώρες πριν αρχίσει το παιχνίδι, Θεοφάνη Τσάκωνα, δεν ήταν ανοιχτό να σκεφτεί τις συνέπειες που θα είχε αυτή η απαράδεκτη απόφαση που πήρε η επιτροπή πρωταθλημάτων, και έσωσε το κύρος της, να μετράει κεφάλια για να κάθεται ένας μπαμπάς ή μία μαμά να παρακολουθεί το παιδί του, επειδή αυτός που το σκέφτηκε δεν ήταν καλός στα μαθηματικά στο σχολείο, τότε τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή !!!!!!!!!

Ακόμα περιμένουμε από την ΕΣΠΕΔΑ απάντηση στις δύο επιστολές μας.....
Απαντάτε του χρόνου.
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ !!!

Τα σετ του αγώνα ήταν:
(25-23) (25-21) (17-25) (10-25) (11-15)

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !!!γιατί όλοι μαζί ξεπεράσαμε προβλήματα που μόνο εμείς γνωρίζουμε και είναι δικά μας...

ΜΠΡΑΒΟ:
Coach Μιχάλη Παπανικολάου
Coach Γιώργο Καγιαλή
Coach Χάρη Κουβουτσάκη

Μαριάνθη Κουτούβαλη
Έφη Καραφαντή
Ιωάννα Σταμπολίου
Κατερίνα Μηλιανού
Έλενα Καγιαλή
Αναστασία Μαντάκη
Ιωάννα Λάβδα
Μπούτσιου Γεωργία
Ασλάνη Κατερίνα
Καρδακάρη Θεοδώρα
Ντραγκόι Φωτεινή
Τσεκουβλούκη Μυρτώ
Αναστασοπούλου Κωνσταντίνα
ΑΞΙΕΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου