Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

" Πίστη στόν Εθνικό Πειραιά ότι η σειρά στους αγώνες με το Περιστέρι θα πάει σε τρίτο μάτς, και Κάλεσμα στους Φιλάθλους !!!


Γνωρίζοντας τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι του Σαββάτου με μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι το Περιστέρι, που οι αθλήτριες της παίζουν σε γυναικείο πρωτάθλημα και ήδη έχει πάρει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι, κερδίζοντας την ομάδα μας στο Περιστέρι με 3-1 σετ, η ομάδα μας ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία της στο Παν. Σαλπέας.


Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και η πίστη ότι η σειρά θα πάει σε τρίτο παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρόσωπα των αθλητριών, του προπονητικού τιμ,  αλλά και όλων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα.


Η διοικούσα επιτροπή Βόλεϊ και ο Πρόεδρος της Σπύρος Κουτούβαλης, αύριο το μεσημέρι θα παραθέσει γεύμα σε όλα τα κορίτσια και το προπονητικό τιμ,  πριν από το μεγάλο παιχνίδι, στο" le Pierrot" στο κέντρο του Πειραιά, δείγμα του κλίματος και της πίστης που υπάρχει στην ομάδα λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με το Περιστέρι



Επίσης κάνει Κάλεσμα στόν Φίλαθλο Κόσμο του Εθνικού να δώσει βροντερό παρόν στο κλειστό   γυμναστήριο   Παν. Σαλπέας (βοηθητικό)  στις 20:00  το βράδυ  και να γίνει ο έβδομος  παίχτης μας,  σπρώχνοντας τις αθλήτριες μας σε ακόμα μία μεγάλη νίκη υπέρβαση για φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου