Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

" Πολύ όμορφη εμπειρία για τις Ακαδημίες Βόλεϊ του συλλόγου μας, η συμμετοχή μας στο τουρνουά για το "Χαμόγελο του Παιδιού "

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και με μεγάλη επιτυχία τελείωσε πριν λίγο το 13ο Τουρνουά Βόλλεϊ για το "Χαμόγελο του Παιδιού" που έγινε Σαββατοκύριακο στην Μεταμόρφωση και το διοργάνωσε η τοπική ομάδα του Α.Ο. Δεξαμενής.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας καθώς και μεγάλη εμπειρία για τα μικρά παιδιά μας, αποτέλεσε η συμμετοχή μας στο τουρνουά, καθώς υπήρξε και η μοναδική εκπροσώπηση Ακαδημιών απ' όλη την ΕΣΠΕΔΑ, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα για τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι στον Εθνικό τα τελευταία χρόνια αλλά συγχρόνως μας γεμίζει μεγάλη ευθύνη για το μέλλον.

Ευχαριστούμε τον κ Στέφανο Πολύζο και τον ΑΟ Δεξαμενής για την εξαιρετική φιλοξενία !!!

Συγχαίρουμε τον Δήμο Μεταμόρφωσης γιά τις άψογες εγκαταστάσεις που φιλοξενηθήκαμε και που διαθέτει στην ομάδα του Α.Ο.Δεξαμένης καθώς και για την άρτια διοργάνωση.






Ευχαριστούμε τα μικρά παιδιά του Εθνικού που πήραν μέρος και τους γονείς τους καθώς και την ακούραστη προπονήτριά μας, Διαλεκτή Παρασκευή που μαζί με τον Βασίλη Βάσκα, Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής Βόλεϊ του Εθνικού, οργάνωσαν άψογα τη συμμετοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου