Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

" Η Παρασκευή Διαλεκτή στον Εθνικό Πειραιά "

Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση στο πλαίσιο της πρώτης παρουσίας γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Ιστορία του, έδωσε η ομάδα του Πειραιά.

Απέκτησε από το Γ.Σ. Ειρήνης την είκοσι δύο ετών κεντρική - διαγώνια, Παρασκευή Διαλεκτή.

Η Διαλεκτή εδώ και δύο χρόνια είναι μαζί μας προσφέροντας τις γνώσεις της, στις Ακαδημίες του συλλόγου μας με μεγάλη επιτυχία και όχι μόνο, ως τελειόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο Βόλεϊ, της αναθέσαμε να κατεβάσει ως πρώτη προπονήτρια στο πρωτάθλημα και τα μικρότερα κορίτσια από τα δεύτερα τμήματα μας, ενώ υπήρξε και βοηθός προπονήτρια, του Γιώργου Καγιαλή στην πολύ πετυχημένη πορεία των Παγκορασίδων Α' του συλλόγου μας.

"Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Εθνικό Πειραιά και τους ανθρώπους του, που εμπιστεύονται εδώ και δύο χρόνια τις τύχες των μικρών κοριτσιών σε ένα νεαρό κορίτσι όπως εγώ στα πρώτα προπονητικά μου βήματα, δείχνοντας ότι ένας μεγάλος σύλλογος πρέπει να εμπιστεύεται νέους γεμάτους όρεξη για δουλειά, διψασμένους για επιτυχίες !!

Θα προσπαθήσω τέλος και σαν παίχτρια της ομάδος, να πλαισιώσω όλα αυτά τα ταλέντα που εδώ και δύο χρόνια εμπιστεύονται τον Εθνικό Πειραιά και όλες μαζί να κάνουμε μία ομάδα με μέλλον και προοπτική, που θα σταθεί αντάξια απέναντι στην Ιστορία και τους Φιλάθλους του συλλόγου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου