Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Οι δηλώσεις των κόουτς Παπανικολάου - Καγιαλή.
" Ο Εθνικός Πειραιά πήρε μπροστά"
Ξεκούραστοι κάνοντας διακοπές και με πολύ όρεξη για την χρονιά που έρχεται οι δύο κόουτς έκαναν δηλώσεις λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της πρώτης γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην ιστορία του Εθνικού ΟΦΠΦ

Μ. Παπανικολάου : Ο Εθνικός ξεκινάει γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες την καινούργια χρονιά που μας έρχεται.
Για μένα προσωπικά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου μέχρι την επόμενη.
Με πίστη στα δεδομένα που έχουμε βάλει για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κύριο Κουτούβαλη, ξεκινάμε την πρώτη γυναικεία ομάδα στην ιστορία του συλλόγου.
Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι το δυναμικό μας, που αποτελείται από κορίτσια πολύ ταλαντούχα που έχουν παρακαταθήκη τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουν φέρει εδώ και δύο χρόνια με την ομάδα των κορασίδων στο σύλλογο,
Με βάση αυτή τη λογική των μικρών ηλικιακά με ταλέντο κοριτσιών, που θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να το ξεδιπλώσουν μέσα από πολλή δουλειά, κινηθήκαμε την καλοκαιρινή περίοδο των μετεγγραφών και αποκτήσαμε κορίτσια με αγάπη για το άθλημα και θέληση για διακρίσεις.
Στόχος μας είναι τα 26 αυτά κορίτσια που έχουμε στην διάθεσή μας να εξελιχθουν και να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και στα τρία πρωταθλήματα που παίρνει μέρος η ομάδα μας, βάζοντας γερά τα θεμέλια για μία Γυναικεία ομάδα με διάρκεια.

Γ. Καγιαλής: Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Εθνικός Πειραιά που δουλεύει οργανωμένα για να πετύχει τους στόχους του.
Έχουμε στην ομάδα μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη και με τις καινούργιες προσθήκες του καλοκαιριού, πολύ ταλέντο με μεγάλη ποιότητα.
Στόχος μας είναι να δέσουμε το συντομότερο δυνατόν την ομάδα με σωστή προετοιμασία έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στα πολλά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας με πρώτο το κύπελλο που ξεκινάει στις 28 Σεπτεμβρίου.
Θέλουμε αυτή την προσπάθεια μας να την αγκαλιάσει ο κόσμος του Εθνικού να είναι κοντά μας, και να είναι σίγουροι ότι θα βλέπουν εξαιρετικό Βόλεϊ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου