Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

"Ξεκινά από αύριο την προετοιμασία του το Γυνακείο τμήμα Βόλεϊ "

Με την τέλεση του Αγιασμού σήμερα το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση για την νέα αθλητική χρονιά στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού μας.

Από αύριο τα κορίτσια μας ξεκινούν με διπλές προπονήσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, και το απόγευμα στίβο και γήπεδο.

Κατά την τέλεση του Αγιασμού παραβρέθηκαν όλες οι αθλήτριες με τις οικογένειές τους καθώς και οι αθλητές του εφηβικού μας, η διοικούσα επιτροπή του τμήματος και αρκετοί φίλοι της ομάδος.

Τις αθλήτριες και τους γονείς καλωσόρισε εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής βόλεϊ ο πρόεδρος της Σπύρος Κουτούβαλης, και αφού πρώτα ανέλυσε την προοπτική και τους στόχους του τμήματος για φέτος, επεσήμανε το πόσο σημαντική είναι η φετινή χρονιά για το τμήμα βόλεϊ του Εθνικού μας, ζητώντας απ' όλες και όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες και έκλεισε με τη ευχή να υπάρχει Υγεία και Πρόοδος για όλους.

Τον λόγο μετά πήραν οι δύο προπονητές της ομάδος Μιχάλης Παπανικολάου και Γιώργος Καγιαλής και αφού καλωσόρισαν τις αθλήτριες, ανέλυσαν το πλάνο της προετοιμασίας.

Η διάθεση όλων υπήρξε εξαιρετική με πρόσωπα χαρούμενα, ευτυχισμένα, και έτοιμα να χαρίσουν στην ομάδα μας μια ενδιαφέρουσα αθλητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου