Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

" Εξαιρετικός Εθνικός !!! σ' ένα πανέμορφο φιλικό προετοιμασίας με.. άδοξο τέλος"

Έναν Εθνικό εξαιρετικό για την εποχή προετοιμασίας που διανύουμε, είδαν όσοι βρέθηκαν σήμερα το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο "Σιταποθηκών" στην Αμφιάλη, όπου αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας την ομάδα του Άρη Αμφιάλης, που αγωνίζεται στην πιο πάνω κατηγορία από αυτή που θα αγωνιστεί η ομάδα μας στην πρώτη της συμμετοχή με γυναικεία ομάδα.

Το πρώτο σετ η ομάδα μας το έχασε στις λεπτομέρειες με 27-25, μετά από ένα παιχνίδι πολύ υψηλού επιπέδου και από τις δύο ομάδες, που σπάνια βλέπεις αυτόν τον καιρό που όλοι βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο δεύτερο σετ η απόδοση μας ανέβαινε συνεχώς με πολύ ωραίες φάσεις καθ όλη τη διάρκεια και εύκολη επικράτηση με 16-25

Στο τρίτο σετ η απόδοση των δύο ομάδων ανέβαινε συνεχώς με συνέπεια όσοι έβλεπαν το παιχνίδι να χειροκροτούν συνεχώς τις ενέργειες και των δύο ομάδων και ενώ το σκορ ήταν πόντο με πόντο κάπου στο 7-7, μας ενημέρωσε η γηπεδούχος ομάδα ότι θα έπρεπε να τελειώσουμε, γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χρόνος στο γυμναστήριο.

Πολύ ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τα κορίτσια μας που απαρτίζουν τη γυναικεία ομάδα, έχουμε όμως πολύ δουλειά μπροστά μας για να βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες που θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους.

Ευχαριστούμε τον Άρη Αμφιάλης για την φιλοξενία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου