Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

" Αύριο το πρωί στη Σαλαμίνα το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά για το τουρνουά στη μνήμη της Εύας Πετροχείλου"

Αναχωρεί αύριο πρωί το γυναικείο μας τμήμα βόλεϊ όπου θα συμμετάσχει στο πρώτο επίσημο τουρνουά γυναικείου βόλεϊ, στη μνήμη της αδικοχαμένης παίκτριας του Τελαμώνα Σαλαμίνας " Εύας Πετροχείλου"

Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Μιχάλη Παπανικολάου και Γιώργο Καγιαλή, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων εκδηλώσεων της ομάδας μας, να δουν σε συνθήκες επίσημου αγώνα την συμπεριφορά των κοριτσιών μας.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά στις 10:30 με τον αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με την αντίστοιχη του "Ευριπίδη Σαλαμίνας", ενός συλλόγου που θα αντιμετωπίσουμε σε αγώνα μέσα έξω και στο πρωτάθλημα πού θα πάρουμε μέρος.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 12:30 θα είναι μεταξύ του Τελαμώνα Σαλαμίνας και του Πειραϊκού Συνδέσμου, ομάδες που αγωνίζονται στην παραπάνω κατηγορία από τη δική μας στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Οι δύο νικητές θα περάσουν στο μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα το βράδυ στις 19:30 ενώ οι ηττημένες ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο μικρό τελικό που θα γίνει νωρίτερα στις 17:30.

Μετά το τέλος του τελικού γύρω στις 21:30 θα υπάρξουν απονομές από επίσημους που θα παρευρεθούν στο κλειστό Γεώργιος Καραϊσκάκης στην Σαλαμίνα.

Τα παιχνίδια αναμένεται να τα παρακολουθήσει πολύς κόσμος της Σαλαμίνας και αρκετός που θα μεταβεί αυθημερόν στο νησί τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη της αδικοχαμένης αθλήτριας του Τελαμώνα.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μας θα παραθέσει μεσημεριανό γεύμα στην αποστολή, στο ξενοδοχείο "Βοτσαλάκια" στα Σελήνια, και έτσι οι αθλήτριες μας θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν κατά τις μεσημεριανές ώρες.

Η αποστολή του Εθνικού Πειραιά αναχωρεί αύριο το πρωί 09:00 η ώρα από το Πέραμα και αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:
Σταμπολίου Ιωάννα, Καράμπελα Λίνα, Κουτούβαλη Μαριάνθη, Βαρβέλη Μυρτώ, Καλογεροπούλου Ράνια, Ιντεμούντια Μαρία, Παρασκευή Δισλεκτή, Σάσσαλου Εύα, Μηλιανού Κατερίνα, Καγιαλή Έλενα, Μαντάκη Αναστασία, Διαμαντούδη Δήμητρα, Καστέλη Χριστίνα, Καραφαντή Έφη, Ζούπα Κατερίνα, Πρίφτη Μαριλένα, Αλαφούζου Μαριάννα.

Την αποστολή του συλλόγου εκτός από τους δύο προπονητές Μιχάλη Παπανικολάου και Γιώργο Καγιαλή θα συνοδεύσουν, ο πρόεδρος της Διοικούσας, Σπύρος Κουτούβαλης και ο γραμματέας αυτής Βασίλης Βάσκας, καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της ομάδας.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου