Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

" Συνεχίζουν να σπάνε τα κοντέρ !!
0-3 σετ και την Αργυρούπολη τα Κορίτσια μας εκτός έδρας.. και φουλάρουν για το Final-4 της ΕΣΠΕΔΑ"

Υποκλινόμαστε !!!!!
Τι να πρωτογράψει κανείς για τα κατορθώματα αυτής της υπέροχης ομάδας, αυτών των υπέροχων κοριτσιών, που κοντεύουν να φτάσουν τα 60 παιχνίδια, που πρωταγωνιστούν σε όποιο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος ,που έχει τύχει μέσα στη χρονιά που διανύουμε να έχουν κληθεί να παίξουν μέσα σε μία εβδομάδα ακόμα και τέσσερα παιχνίδια, που με την πρώτη χρονιά της Γυναικείας ομάδας του Εθνικού μας σε Κατηγορία, κατόρθωσαν και έφτασαν στο Final-4 του κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ και αποκλείστηκαν από την καλύτερη ομάδα της όλης της Ένωσης τον Μίλωνα, που ήδη κάνει τα σχέδια του για την Α2 κατηγορία, που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος Γυναικών που παίρνουν μέρος, έχοντας κάνει και το ρεπό τους και είναι φαβορί για άνοδο μαζί με τον Ιωνικό Νίκαιας, που βρίσκονται μία ανάσα από το Final-4 των κορασίδων στην κορυφαία κατηγορία μετά από τρεις συνεχόμενες ανόδους,(Θ'αντιμετωπίσουν οριστικά μετά την σημερινή του νίκη επί του Μοσχάτου στις 2 νίκες, την ομάδα από την Β' κατηγορία κορασίδων τον Αστέρα Νίκαιας, έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας), διεκδικώντας αν φτάσουν στον μεγάλο Τελικό του Θεσμού θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, Με την πρώτη τους κιόλας συμμετοχή στην κατηγορία, πράγμα που αν συμβεί θα πρόκειται κυριολεκτικά για άθλο αν σκεφτεί κανείς ότι η ομάδα διανύει τον τρίτο χρόνο ζωής της, με λίγα λόγια θα κάνει το απόλυτο !!!! και να μην ξεχάσουμε ότι και στις Νεάνιδες τερμάτισε και φέτος όπως και πέρσι μέσα στις 5 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ !!!!!!

Και όλα αυτά με απίστευτη επαγγελματική συνείδηση,που δεν την βρίσκεις ούτε σε αμειβόμενες αθλήτριες, μαθήτριες σχεδόν όλες, με μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη (σκάρτα), με καθημερινές προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα (μόνο με ένα ρεπό), και με μεγάλη αυταπάρνηση για την επίτευξη των στόχων που έχουν μπει από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα του Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού μας !!!

Μεγάλη συμβολή στην ομάδα κόσμημα από ατόφιο χρυσάφι που έχει δημιουργήσει το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Συλλόγου μας, (και που έχει πετύχει σε μικρό χρονικά διάστημα να κάνει τον χώρο του Γυναικείου Βόλεϊ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας), έχει ο ακούραστος εργάτης προπονητής μας Βασίλης Κατωπόδης, άνθρωπος που από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα δεν σταμάτησε να πιστεύει και να δουλεύει σε όλους τους τομείς με τα κορίτσια του βελτιώνοντας κατά πολύ την εικόνα τους, μαθαίνοντας τους ότι μόνο με κόπο και πολλή δουλειά θα πετύχουν τους στόχους και θα κατακτήσουν αυτά που μπορούν και θέλουν !!

Όλος ο Εθνικός Πειραιά και η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Συλλόγου αισθάνονται περήφανοι που έχουν στην ομάδα τους τόσο ποιοτικές αθλήτριες, σε τόσο μικρή ηλικία,που είναι ερωτευμένες με το άθλημα, πολλά υποσχόμενες στο χώρο του βόλεϊ και γενικότερα του αθλητισμού, και με υψηλό το αίσθημα του νικητή σε όποια έδρα και με όποιες συνθήκες και αν αγωνίζονται !!

Θα είμαστε ως σύλλογος συνεχώς δίπλα σας, δίπλα σ'αυτήν την υπέροχη "φουρνιά" αθλητριών που έχουμε την ευλογία σαν Εθνικός να διαχειριζόμαστε, και όλοι μαζί να φτάσουμε τις δικές σας προσδοκίες και του Εθνικού Πειραιά στο υψηλότερο επίπεδο.

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς....... Μαριάνθη, Ιωάννα, Εύα, Λίνα, Δήμητρα, Έλενα, Αναστασία, Κατερίνα, Κατερίνα, Κατερίνα, Χριστίνα, Διαλεκτή, Γεωργία, Μαριλένα, Μαριάννα, Μυρτώ, Ορτένσια, Πόπη, Έφη, Μαρία, Ράνια, Γεωργία, Μυρτώ.

Σε ευχαριστούμε Βασίλη Κατωπόδη που είσαι μαζί μας !!!

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά σε αυτά τα κορίτσια δίνοντας τις συμβουλές σας.... Γιάννη, Χάρη, Μιχάλη, Αργύρη Γιώργο, Σπύρο. Να είστε πάντα καλά!

Ευχαριστούμε όποιον είναι δίπλα και στηρίζει με πίστη κάτι, που όταν ξεκινούσε το είχαν αποκαλέσει σχεδόν όλοι "τρελό όνειρο".

Και για την ιστορία και μόνο, σήμερα οι κορασίδες μας νίκησαν και πάλι εκτός έδρας την πολύ καλή και ιστορική στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ Αργυρούπολη με 0-3 σετ (25-27, 15-25, 23-25).

Τέλος, η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για το πολύ μεγάλο παιχνίδι που περιμένουν όλοι με μεγάλο ενδιαφέρον, την Παρασκευή 13/2 στις 21.30 στο Σαλπέας, απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας με "έπαθλο" την πρώτη θέση στην βαθμολογία. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας στον πρώτο γύρο είχε νικήσει μέσα στη Νίκαια με 1-3 σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου