Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οριστικά το παιχνίδι μεταξύ Εθνικού Πειραιά και Ιωνικού Νικαίας για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Βόλεϊ ,θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό Π.Σαλπέας, την Παρασκευή 13/3/20 μετά από έγγραφο που λάβαμε πριν λίγο από την διοργανώτρια αρχή πρωταθλήματος την ΕΣΠΕΔΑ.

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Συλλόγου μας, ως υπεύθυνη, για την τήρηση όλων των παραμέτρων που υπάρχουν για την διεξαγωγή του μεγάλου παιχνιδιού της κατηγορίας μας, και που αναφέρονται στην επιστολή της ΕΣΠΕΔΑ, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κλειστού γυμναστηρίου ανακοινώνει τα εξής:

Oι ομάδες που έχουν προπόνηση την Παρασκευή 13/3/20 στο βοηθητικό γυμναστήριο Π.Σαλπέας από τις 20:30 και μετά, θα εισέρχονται και θ' αποχωρούν, από την πάνω πόρτα του βοηθητικού δίπλα στην στάση των λεωφορείων.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος και η αποχώρηση τους μπροστά από την κεντρική αίθουσα του Π.Σαλπέας που θα διεξαχθεί το παιχνίδι Εθνικός Πειραιά - Ιωνικός Νικαίας.

Θα υπάρχουν δύο άνθρωποι της Δ.Ε. Βόλεϊ του συλλόγου μας που κατά την είσοδο των δύο αποστολών των ομάδων από την κεντρική πόρτα εισόδου του γυμναστηρίου, θα ελέγχουν και θα επιτρέπουν την είσοδο στους ανθρώπους των ομάδων σύμφωνα με τον ακριβή αριθμό που αναφέρεται ρητά, στην επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

Οι αντιπρόσωποι των ομάδων θα πρέπει να επιδεικνύουν σε αυτούς όσοι βρίσκονται στον πάγκο και γράφονται στο φύλλο αγώνα, τις επίσημες κάρτες της ΕΣΠΕΔΑ, και οι δύο συνοδοί της ομάδας που θα πρέπει να είναι μέλη της διοικούσας επιτροπής των συλλόγων, την έγγραφη διαπίστευση τους με φωτογραφία από την ΕΣΠΕΔΑ.

Επίσης θα υπάρχει άνθρωπος της Δ.Ε Βόλεϊ της ομάδος μας στην ενδιάμεση πόρτα που χωρίζει τα δύο γυμναστήρια έτσι ώστε να διασφαλιστεί, ότι δεν θα εισέρχονται άνθρωποι κατά την διεξαγωγή του αγώνα από το Βοηθητικό Γυμναστήριο στην Κεντρική Αίθουσα.

Πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε και να συνεργαστούμε για να συνεχιστούν κανονικά τα πρωταθλήματα να μην πάει χαμένος ο κόπος των αθλητριών, και να μειώσουμε την εξάπλωση του Ιού.

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ του Εθνικού, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας μας, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει, για το σπουδαίο αυτό ντέρμπι με τον Ιωνικό, το λιγότερο που μπορούσε να κάνει από την στιγμή που για λόγους Υγείας, δεν μπορούν τα κορίτσια μας να τον έχουν κοντά τους, είναι ότι πριν από λίγο ήρθε σε συμφωνία, με το Ιντερνετικό Κανάλι " Moschatotauros Sporty" και θα μεταδώσει σε απευθείας μετάδοση από το Π. Σαλπέας το ντέρμπι της αγωνιστικής !!

Ακολουθούν οι οδηγίες για τα κεκλεισμένα των θυρών παιχνίδια από την Εσπέδα !!

Προς : -ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΕΣΠΕΔΑ -ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ
Σας γνωρίζουμε, κατόπιν σχετικής έγγραφης ενημέρωσης από την Ε.Ο.ΠΕ. (έγγραφο με αρ.πρωτ. 803-9/3/20) και σε εφαρμογή των νέων προληπτικών μέτρων για το νέο κορονοϊό όπως αυτά ανακοινώθηκαν χθες (8/3/20) από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα, όλοι οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν έως και 22 Μαρτίου 2020 θα διεξαχθούν ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
Στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρευρίσκονται:
- Τα μέλη της αποστολής των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων (δηλαδή όσοι έχουν δικαίωμα αναγραφής στο φύλλο του αγώνα)
- Οι διαιτητές/σημειωτής
- Ο παρατηρητής διαιτησίας/παρατηρητής αγώνα (εφόσον υπάρχει)
- Ο ιατρός του αγώνα (εφόσον υπάρχει)
- Ένα μόνο άτομο από το προσωπικό του γυμναστηρίου μπορεί να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο
- Σε περίπτωση μετάδοσης μέσω live streaming, οι υπεύθυνοι της μετάδοσης
- Το προσωπικό της Ένωσης και το Δ.Σ. της Ένωσης, όπου είναι απαραίτητο
- Ένα άτομο χειριστή του score board
- Επίσης από τα μέλη του Δ.Σ. της κάθε διαγωνιζόμενης ομάδας έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγώνα έως 2 άτομα, ως συνοδοί της ομάδας, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα έχουν διαπιστευτεί από την διοργανώτρια Ένωση (ΕΣΠΕΔΑ). Το σχετικό έγγραφο του σωματείου με το ονοματεπώνυμο, την θέση του/της στο Δ.Σ. και τη φωτογραφία θα πρέπει να κατατεθούν στην διοργανώτρια Ένωση (ΕΣΠΕΔΑ) το αργότερο δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.
Υπεύθυνοι για την τήρηση των παραπάνω είναι τα γηπεδούχα σωματεία σε συνεργασία με τον Α' διαιτητή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου