Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

 "Επίσημη Πρώτη" για τις Αθλήτριες της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά την Τρίτη 25 Αυγούστου !!!


Μια σπουδαία Χρονιά "Ορόσημο" για τα Γυναικεία Τμήματα Βόλεϊ του Συλλόγου μας ξεκινά με μεγάλες φιλοδοξίες και όνειρα την Τρίτη 25 Αυγούστου με την έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων μας !!


Πιο Οργανωμένοι από κάθε άλλη Χρονιά με Ενισχυμένο Ρόστερ Υψηλών Αξιώσεων, όπως αρμόζει σ' ένα Σύλλογο 97 ετών με μεγάλη δυναμική, ξεκάθαρη προπονητική δομή, με πρόσθετες εγκαταστάσεις, σπουδαίους Υποστηρικτές και Πρωτοβουλίες " Έκπληξη"
Ξεκινάμε ......


Η αρχή θα γίνει με την συνάντηση του Γυναικείου Τμήματος στα γραφεία του συλλόγου, την Δευτέρα 24/8, στις 17:00 το απόγευμα, όπου θ' αναπτυχθεί από τον προπονητή μας Βασίλη Κατωπόδη, και τους ανθρώπους της Δ.Ε. το πλάνο προετοιμασίας της ομάδας, και οι στόχοι που έχουμε βάλει σε όλα τα επίπεδα για φέτος.


Από την επόμενη μέρα το πρωί ξεκινάμε δουλειά !!


Τηρώντας με "Ευλάβεια" τους Κανόνες Προστασίας " λόγω της Πανδημίας για να Παραμένουμε Πάντα Ασφαλείς !!!


Μαζί με το Γυναικείο μας Τμήμα , ξεκινάνε την προετοιμασία τους , και οι Νεάνιδες & Κορασίδες μας, που οι στόχοι που έχουν και για φέτος, είναι Απόλυτα Πρωταγωνιστικοί, Όπως συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα μας !!!


Στις 28/8/20 ημέρα Παρασκευή το Απόγευμα στις 19:00, θα γίνουν στο πανέμορφο χώρο του Ψητοτεχνείου " Γύρο- Γύρω Όλοι" στο Π.Φαληρο,


Τα .....Αποκαλυπτήρια των Αθλητριών της Γυναικείας μας ομάδας Βόλεϊ, καθώς και των Υποστηρικτών μας, στους δημοσιογράφους του Αθλητικού Χώρου !!!


ΓΙΑΤΙ ... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου