Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

 "Πολλά χαμόγελα και μεγάλη πίστη και αισιοδοξία στην απογευματινή πρώτη συνάντηση στη λέσχη του Συλλόγου από τη Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού μας !!!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η πρώτη συνάντηση για φέτος στο Γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι αθλήτριες μας φανερά χαρούμενες και εντυπωσιασμένες από τα πολλά κύπελλα και τρόπαια που κοσμούν τα γραφεία του Εθνικού μας, μιας και για πρώτη φορά επισκέφτηκαν τη λέσχη μας, είχαν εξαιρετική διάθεση μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έδειξαν από την πρώτη επαφή που είχαν μεταξύ τους….. νέες παίκτριες και παλιές, ότι θα αποτελέσουν και φέτος ένα σύνολο εκρηκτικό, δυναμικό και αποφασισμένο να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την ανοδική πορεία που έχει η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού μας τα τελευταία χρόνια !!

Θέλοντας να παραμείνουμε όλοι μας ασφαλείς, στη συγκέντρωση τηρήθηκαν με αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από Γ.Γ.Α. (θερμομέτρηση, απολύμανση, μάσκες, αποστάσεις), πράγμα όμως που δεν στάθηκε δυνατόν να μειώσει ούτε στο ελάχιστο το εγκάρδιο και αισιόδοξο κλίμα που επικράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν όλες οι νέες μας μεταγραφές [Παπαγεωργίου, Δελατόλα, Καραγιαννίδου, Σκαρλάτου, Γιαννίκη, Δημακοπούλου, Μουχτούρη, Μπουρέλι] τις οποίες καλωσόρισαν στην ομάδα ο επικεφαλής και Π.Δ.Ε., Σπύρος Κουτούβαλης, μαζί με τον Γ.Γ.Δ.Ε. & Έφορο του Γυναικείου Τμήματος, Βασίλη Βάσκα, καθώς και τον Προπονητή μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Βασίλη Κατωπόδη.

Στη συνέχεια η αρχηγός μας, Μαριάνθη Κουτούβαλη, έκανε τις απαραίτητες συστάσεις με τις Σταμπολίου, Σάσσαλου, Παρασκευή, Καστέλη, Καραφαντή, και όλες μαζί έδωσαν ραντεβού για την πρώτη αυριανή προπόνηση προετοιμασίας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Σπύρος Κουτούβαλης και αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που έχει γίνει από τον Εθνικό Πειραιά τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών και Αναπτυξιακών Τμημάτων, όσο και σε επίπεδο Γυναικείας Ομάδας.

Αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει σε όλα τα γυναικεία τμήματα βόλεϊ του συλλόγου και έκλεισε λέγοντας ότι ο Εθνικός όπου κι αν αγωνίζεται είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και αυτό θα επιδιώξει ο ίδιος όσο βρίσκεται στο «τιμόνι» του τμήματος και πως όταν ο Εθνικός θα γιορτάζει τα 100 χρόνια της Ιστορίας του, η Γυναικεία Ομάδα θα έχει πετύχει το απόλυτο και θα βρίσκεται ένα βήμα πριν την κορυφαία εθνική κατηγορία.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Προπονητής μας, Βασίλης Κατωπόδης, ο οποίος ως «λάτρης» της πειθαρχίας και της συνέπειας, ζήτησε από τις αθλήτριες του να επιδείξουν και τα δύο στο μέγιστο βαθμό !!

Ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας, των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων και έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που είχε από τις παίκτριες του.

Τέλος, ο Βασίλης Βάσκας είπε ότι η ομάδα μας βήμα-βήμα, με συνέπεια, ήθος και πολλή δουλειά είναι ικανή να επιβεβαιώσει αυτό που «σιγοψιθυρίζει» όλος ο χώρος του γυναικείου βόλεϊ, ότι δηλαδή ετοιμάζεται και φτιάχνεται για μεγάλα πράγματα!!

Οι αθλήτριες μέχρι την Παρασκευή θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις ανά γκρουπ και θα τηρηθούν επακριβώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 28/8 στον εξαιρετικό χώρο του Ψητοτεχνείου "Γύρο-Γύρω Όλοι" στο Παλαιό Φάληρο θα γίνει η παρουσίαση της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά και των υποστηρικτών μας, στους αθλητικούς δημοσιογράφους του χώρου και όχι μόνο!!

Το Δ.Σ. του Εθνικού και η Δ.Ε. Βόλεϊ ευχόμαστε στις αθλήτριες μας και στο προπονητικό team, Υγεία και μια καλή Αθλητική Σεζόν με επίτευξη των στόχων του Γυναικείου Τμήματός μας !!!

ΓΙΑΤΙ.... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου