Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, όχι κάτι πρωτότυπο για τον Εθνικό Πειραιά και ολόκληρη της οικογένειά του.....

Ευχαριστούμε το εξαιρετικό team του PSYSIOANOSIS και ιδιαίτερα τον κ Βασίλη Τζώρτζη και τον κ Τάσο Ορφανίδη που θα έχουν φέτος στα χέρια τους το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού μας και τα κορίτσια του !!
Εξάλλου όλοι στην ομάδα μας γνωρίζουν ότι Βασίλης Τζώρτζης και Εθνικός εδώ και πολλά χρόνια πάνε μαζί.
Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με το υπερσύγχρονο φυσιοθεραπευτικό κέντρο PHYSIOANOSIS το οποίο παρέχει επιστημονικές υπηρεσίες υψηλού κύρους, ποιότητας και αποτελεσματικότητας σε έναν χώρο από τον οποίο δεν λείπει τίποτα.... ούτε η πισίνα για αποκατάσταση !!!
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στο team του Γιατρού του τμήματός μας και κορυφαίου Χειρουργού-Αθλητίατρου-Ορθοπεδικού, κ Γρηγόρη-Γιώργου Καραχάλιου ανήκουν οι δύο παραπάνω φυσιοθεραπευτές και το κέντρο αποκατάστασης PHYSIOANOSIS.
Είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι οι αθλήτριές μας βρίσκονται σε άξια χέρια και θα λάβουν, αν χρειαστεί, τις καλύτερες οδηγίες, συμβουλές, θεραπείες, από τους έμπειρους επαγγελματίες του PHYSIOANOSIS (25ης Μαρτίου 51 στον Πειραιά, τηλ. 210 4203873).
Βασίλη & Τάσο, το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού σας ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες σας !!!
ΓΙΑΤΙ.......... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου