Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

 "Για το 2 στα 2 η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού αύριο στις 21.45 (ζωντανή μετάδοση από το κανάλι μας) απέναντι στον Κρόνο Αγ. Αναργύρων"

Με απογευματινή προπόνηση που τελείωσε πριν λίγο, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του συλλόγου μας.
Τα κορίτσια μας έχουν αφήσει πίσω τους τη νίκη επί του ΑΟΠΕ Μοσχάτου και είναι έτοιμες και αποφασισμένες να κάνουν το 2 στα 2 απέναντι στον Κρόνο Αγ. Αναργύρων να περάσουν στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ και να περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού Αστέρας Νίκαιας-Γλυφάδα.
Η τελευταία προπόνηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τον κόουτς Βασίλη Κατωπόδη να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριές του.
Το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Κρόνο θα διεξαχθεί στη νέα μας έδρα, στο Κλειστό Καμινίων, και θα είναι το πρώτο παιχνίδι βόλεϊ μετά την ανακατασκευή του.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη στις 21.45 και θα μεταδοθεί απευθείας σε διαδικτυακή μετάδοση από ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ κανάλι του Γυναικείου Βόλεϊ καθώς η παραγωγή μας εδώ και 3 μέρες έκανε τα πάντα να διορθωθούν τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν στην παρθενική μας αναμετάδοση την περασμένη Κυριακή για να φτάσει η εικόνα σε σας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Τους ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειες και τη δουλειά που κάνουν για το τμήμα μας.
Διαιτητές του αυριανού αγώνα με τον Κρόνο θα είναι:
Α' Διαιτητής: Παπαχατζής Π.
Β' Διαιτητής: Βελιδάκης Χ.
Γραμματεία: Μουζακίτη Ε.
Την απευθείας μετάδοση του αυριανού αγώνα νοκ άουτ με τον Κρόνο προσφέρει το:
"ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΤΑΣΟΥ ΣΑΠΑΛΙΔΗ"
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube ή πατήστε το link του αγώνα:
Συντονιστείτε αύριο 1/10 στις 21.40 και στείλτε μας όλη τη θετική σας ενέργεια για το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Κρόνο !!!
ΓΙΑΤΙ......... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου