Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

 " Στο... Ρελαντί οι Γυναίκες μας 3-0 σετ τον Πειραϊκό"

Αν η αρχή είναι το "ήμισυ του παντός" τότε τα κορίτσια των Χάρη Κουβουτσάκη & Κώστα Καρρά έκαναν ποδαρικό με το δεξί, μετά από περίπου δύο χρόνια απραξίας, παίζοντας ανά διαστήματα αρκετά καλό βόλεϊ για πρεμιέρα!!
Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ, αλλά με την πάροδο του χρόνου και βρίσκοντας σιγά σιγά τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν δυσκολεύτηκε στο τέλος να πάρει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, απέναντι στον φιλότιμο συμπολίτη μας Πειραϊκό, που ήθελε αλλά υστερούσε σε πολλά σημεία απέναντι στην Ομάδα μας.
Επόμενο παιχνίδι για τα κορίτσια μας το εξ' αναβολής της Πρώτης Αγωνιστικής με τον Άρη Αμφιάλης, την άλλη Πέμπτη ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής στις 28/10/21 στις 21:45 στα Καμίνια, σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη των Γιάννη Μαντζουράνη (ΕΘΝΙΚΑΡΑ) & Νίκου Μορφωνιού φροντιστή της ομάδας μας για χρόνια και αγαπητού φιλάθλου της.
Τα σετ του αγώνα με τον Πειραϊκό ήταν :
(25-21), (25-8), (25-16)
Εύκολο βράδυ και άριστη η διαιτησία των Χατζηβασιλείου Σπ., Ιωάννου Δημ, & Ιωάννου Μαρ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:( Κουβουτσάκης- Καρράς)
Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Χαύτα, Χωριανοπούλου, Μουχτούρη (λίμπερο), Τσεκουβλούκη, Μπούτσιου, Βαρβαρέλη, Καστέλη, Καραφαντή ( λίμπερο), Καράμπελα, Μπουρρέλι, Δημητροπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου