Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

 Πονηρό... Παιχνίδι για τις Γυναίκες μας αύριο 28/10/21, ανήμερα της Εθνικής μας Γιορτής με τον Άρη Αμφιάλης στα Καμίνια, στις 21:45

"Απ' ευθείας μετάδοση από το διαδικτυακό Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά"
Ανήμερα της επετείου του "ΟΧΙ" τα κορίτσια του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Ομίλου μας, θέλουν να πουν "Ναι" και να πάρουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Άρη Αμφιάλης, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το ιδανικότερο ξεκίνημα για την επίτευξη των στόχων τους!!
Οι αθλήτριες των Κουβουτσάκη & Καρρά, μπαίνουν σαν φαβορί στην αναμέτρηση αλλά για να μπορέσουν να πετύχουν το 2 στα 2, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο παρκέ, δείχνοντας απόλυτη συγκέντρωση, σεβασμό και θετική ενέργεια, γιατί απέναντι τους θα έχουν μια σκληροτράχηλη ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και αποτελεί δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο, με συνέπεια να αποτελεί κίνδυνο για οποιονδήποτε.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων με ώρα έναρξης 21:45 και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.
Όσοι δεν μπορέσουν να βρεθούν στα Καμίνια αύριο το βράδυ, Το Διαδικτυακό Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού μας, θα μεταδώσει το παιχνίδι της ομάδας μας σε απευθείας μετάδοση και πατώντας το παρακάτω "link" στις 21:40 μπορείτε να μπείτε άμεσα στο παιχνίδι
Όλοι στον Εθνικό Πειραιά ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου