Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

"3-0 σέτ τον Ιπποκράτη, παίζοντας σαν.... Εθνικός, μόνο στο τρίτο σέτ"
Με το πόδι "να μην το αφήνουν από το γκάζι με τίποτα" οι Γυναίκες του Εθνικού Πειραιά στο Βόλεϊ, συνεχίζουν την επέλαση τούς ξεπερνώντας χθές βράδυ στα Καμίνια και το εμπόδιο του Ιπποκράτη Αγ. Βαρβάρας κερδίζοντας τον με 3-0 σέτ.
Τα κορίτσια των Κουβουτσάκη & Καρρά ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, αλλά στην συνέχεια προς το τέλος του πρώτου σετ και περισσότερο στην διάρκεια του δευτέρου, έδωσαν πολλά δικαιώματα έχοντας πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους, με συνέπεια να κρατάνε κοντά στο σκορ το αξιόμαχο συγκρότημα του Ιπποκράτη.
Στο τρίτο σέτ αποκαταστάθηκε η τάξη και παίζοντας ένα εξαιρετικό βόλεϊ, ανάγκασαν τον αντίπαλο να σηκώσει τα χέρια ψηλά, πετυχαίνοντας έτσι την 4η συνεχόμενη νίκη τους και έχοντας την ομάδα μας να φιγουράρει Πρώτη και Αήττητη στην βαθμολογία της ΕΣΠΕΔΑ.
Επόμενος αντίπαλος μας η ομάδα του Α.Σ. Πέρα που θα την αντιμετωπίσουμε την άλλη Πέμπτη εκτός έδρας στο Κλειστό Γυμναστήριο Βυζαντινό στον Άλιμο.
Τα σέτ του αγώνα ήταν: (25-21, 25-21, 25-6)
Άριστη η διαιτησία των: Παπαγιαννοπούλου Θ, Ρούσσου Αλ. & Ιωάννου Μ.
Εθνικός Πειραιά: (Κουβουτσάκης- Καρράς)
Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Χαύτα, Μπούτσιου, Μουχτούρη (λίμπερο), Βαρβαρέλη, Τσεκουβλούκη, Καλύβη, Χωριανοπούλου, Καραφαντή (λίμπερο), Μαραγκού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου