Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

" Με Στόχο το Αήττητο οι Γυναίκες μας αύριο στο Βυζαντινό, Αντιμετωπίζουν το Α.Σ.Πέρα"
Να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους αύριο αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Πέρα, θέλουν τα κορίτσια του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Ομίλου μας.
Οι Κουβουτσάκης & Καρράς παρά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα που έχει η ομάδα μας, δεν εφησυχάζουν, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για εφησυχασμό και οτι το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο ακόμα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο φετινό στόχο μας.
Ένας επιπλέον πονοκέφαλος για τους δυο κόουτς είναι ότι η ομάδα για διάφορους λόγους δεν έχει παίξει από την αρχή της χρονιάς κομπλέ, με συνέπεια να χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να διαφοροποιούν τα πλάνα τους
Το ευχάριστο είναι ότι όλες οι αθλήτριες έχουν καταλάβει ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τον στόχο μας και συμμετέχουν με πολύ όρεξη στις προπονήσεις της ομάδας, βγάζοντας στα επίσημα παιχνίδια τον καλύτερο εαυτό τους, με συνέπεια οι κόποι τους να αποδίδουν καρπούς!!
Το αυριανό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο, στις 21:45 και θα υπάρχει, συνέχεια ενημέρωση από την σελίδα μας για την διακύμανση των σέτ.

Καλή Επιτυχία στην ομάδα μας!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου