Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ" !!!
Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Βόλεϊ του Συλλόγου μας και συνυπολογίζοντας τυχόν ταλαιπωρία λόγω της αυξημένης κίνησης στις μετακινήσεις λόγω των εορτών που μπορεί να είχε σαν αποτέλεσμα οποιοδήποτε πρόβλημα στην αυθημερόν μετάβαση της ομάδας στη Σαλαμίνα, οι αθλήτριές μας αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση που θα γίνει αύριο στο σχολικό συγκρότημα στη Τζαβέλα θα αναχωρήσουν και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο στα Σελήνια της Σαλαμίνας.
Ο κόουτς Μιχάλης Παπανικολάου και ο συνεργάτης του για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Τελαμώνα, Γιώργος Καγιαλής, είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν όλες τις αθλήτριές τους σε εξαιρετική κατάσταση και ετοιμοπόλεμες για να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.
Οι παίκτριες που επιλέχτηκαν για τον αγώνα με τον Τελαμώνα και θα μεταβούν στη Σαλαμίνα μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, είναι οι εξής:
Κουτούβαλη, Καραφαντή, Μηλιανού, Σταμπολίου, Καγιαλή, Λάβδα, Μαντάκη, Μπούτσιου, Κατσαρού, Αλαφούζου, Ασλάνη, Αναστασοπούλου
Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Βόλεϊ, Σπύρος Κουτούβαλης και μαζί του, ο Επικεφαλής Έφορος Τμημάτων, Βασίλης Βάσκας και ο Έφορος, Νίκος Μορφωνιός.
Το παιχνίδι ξεκινά στις 15.30 το Σάββατο, στο γυμναστήριο "Καραϊσκάκης" στη Σαλαμίνα και αναμένονται αρκετοί φίλαθλοι του Εθνικού στο νησί αυθημερόν για να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητριών μας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα των κοριτσιών μας ! Να πετύχουν αλλη μία πολύτιμη και σημαντική νίκη !
Την Κυριακή 23/12 ξεκινά άμεσα και η φάση των 16 καλύτερων ομάδων των Νεανίδων. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Ρέντη στο σχολικό γυμναστήριο του Ρέντη (Νάξου 41) στις 15.00 και ελπίζουμε να έχουμε την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων μας και ιδιαίτερα των οργανωμένων μας, για ένα ιδανικό ξεκίνημα στην προσπάθειά μας για πρόκριση στη φάση των 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου