Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πειραιώτικο Κυριακάτικο Βράδυ !!!
Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ (VS) Ολυμπιακός Σ.Φ.Π για τίς Νεάνιδες στο Παν.Σαλπέας στίς 20:00 !!!
Οι δύο κατά γενική ομολογία καλύτερες ομάδες του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, οι οποίες σχεδόν απο το τέλος του πρώτου γύρου περιμένουν την κλήρωση για την φάση των καλύτερων δεκαέξι ομάδων, και αν αυτό το γεγονός αποτελεί ρουτίνα για τον συμπολίτη μας, για τον Εθνικό αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία που στον δεύτερο χρόνο ύπαρξης του συγκαταλέγεται στο γκρούπ των δεκαέξι.
Βέβαια την Κυριακή το βράδυ υπάρχει σαφές πλεονέκτημα για την πρώτη θέση αφού ο Ολυμπιακός προηγείται μετά απο την νίκη στο "Μελίνα Μερκούρη" στόν πρώτο γύρο με 3-0 σετ επι της ομάδας μας, αλλά τα κορίτσια μας είναι διατεθημένα ν'αξιοποιήσουν και την τελευταία πιθανότητα που υπάρχει για να ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση με τον συμπολίτη μας.
Παρ' ολα αυτά όποια ομάδα και να τερματίσει πρώτη, στη φάση των δεκαέξι δεν θα ξαναβρεθεί αντιμέτωπη με τήν δεύτερη του ομίλου και μπορεί να ξανασυναντηθούν μόνο στη νόκ άουτ φάση των οχτώ .
Το παιχνίδι αρχίζει στο Σαλπέας στίς 20:00 την Κυριακή 9/12/18 το βράδυ και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι του αθλήματος.
Το Σάββατο 8/12/18 στο κλειστό του Μοσχάτου στις 15:30 τα κορίτσια μας αντιμετωπίζουν σε βατό παιχνίδι τον ουραγό Έσπερο, και είναι έτοιμες να προσθέσουν τρείς ακόμα πόντους στο ενεργητικό τους.
Τέλος οι κορασίδες β' του συλλόγου μας παίζουν εκτός έδρας το Σάββατο 8/12/18 στο Κασιμάτειο στην Δραπετσώνα με την ομώνυμη ομάδα στίς 13:30.
Η θετική παρουσία σας στα παιχνίδια των παιδιών μας , τούς δίνει δύναμη για να φτάσουν στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου