Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018












Καμικάζι τα κορίτσια μας !!!
... Εθνικός - Άρτεμις  το σαββατοκύριακο 6-2 σετ !!!!!
Αν υπήρχε βραβείο για την ψυχική δύναμη που δείχνουν κάθε σαββατοκύριακο οι αθλήτριές μας (σημειώνουμε για άλλη μια φορά ότι η ομάδα μας αποτελείται από τα ίδια κορίτσια και στα δύο πρωταθλήματα) με οποιεσδήποτε συνθήκες κι αν αντιμετωπίζουν, θα το είχαν κατακτήσει και με διαφορά μεγάλη από την επόμενη ομάδα.
Σε 24 ώρες κατόρθωσαν και κέρδισαν δύο φορές μια παραδοσιακή δύναμη του χώρου του γυναικείου βόλεϊ, την Άρτεμις Κορυδαλλού, χθες με 2-3 σετ στο κλειστό του Κορυδαλλού μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι και...
Πριν από λίγο στο Π.Σαλπέας, σε ακόμα ένα ματς-διαφήμιση για το βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, οι παίκτριες του Εθνικού νίκησαν την Άρτεμις με 3-0 σετ σε επίπεδο νεανίδων αυτή τη φορά, αφήνοντας την ψυχή τους στο παρκέ και έδειξαν στον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι, ότι πρόκειται για μία ατσάλινη ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως, γεννημένη για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον!!!!!
Συγχαίρουμε τις παίκτριες της Άρτεμις και ιδιαίτερα την προπονήτριά τους, την κ. Μουντζουρίδου, για το ήθος που επέδειξε σε αυτό το δύσκολο σαββατοκύριακο στις μεταξύ μας αναμετρήσεις.
Εθνικός ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου-Κουβουτσάκης) Κουτούβαλη, Καραφαντή, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Λάβδα, Μαντάκη (λίμπερο), Κατσαρού, Μπούτσιου, Ζούπα, Ασλάνη, Αναστασοπούλου
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου