Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

 "Στην Αφετηρία οι Κορασίδες μας ....Σήμερα το Βράδυ στο Π. Σαλπέας με την φιλόδοξη ομάδα της Πετρούπολης"

Η αναπτυξιακή μας ομάδα των (Κ18) που σε τρία χρόνια ανέβηκε τρείς κατηγορίες, και που πέρσι δεν της επέτρεψαν, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που είχε βάλει στόχο από την ημέρα που ξεκίνησε να υπάρχει, (θυμίζουμε ότι το βόλεϊ ήταν το μοναδικό ομαδικό άθλημα που διέκοψε και ποτέ δεν τελείωσε τα περσινά Πρωταθλήματα Παίδων & Κορασίδων λόγο της Πανδημίας covid-19), ξεκινά τις φετινές της υποχρεώσεις, με στόχο να συνεχίζει να παίζει ελκυστικό και όμορφο Βόλεϊ, κάτι που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία τρία χρόνια.
Τα κορίτσια μας κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους Χάρη Κουβουτσάκη, έχουν δουλέψει με πολύ όρεξη στην προετοιμασία και είναι έτοιμες να ξεδιπλώσουν το μεγάλο τους ταλέντο στο παρκέ !!
Πρώτος αντίπαλος της ομάδας μας για φέτος θα είναι σήμερα το βράδυ στο Π.Σαλπέας, η πολύ φιλόδοξη ομάδα της Πετρούπολης, που ανέβηκε φέτος στην κορυφαία κατηγορία των κορασίδων, και είναι ικανή να κάνει μία πολύ καλή πορεία στον φετινό μαραθώνιο !!
Το παιχνίδι έχει ώρα έναρξης 20:00 και...
θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε μαγνητοσκοπημένο, από το Κανάλι Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, λίγη ώρα μετά το τέλος του !!
Το Δ.Σ.της ομάδας και η Δ.Ε. Βολέϊ εύχονται ολόψυχα στα νεαρά κορίτσια μας να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού και να υπάρξει Υγεία και ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Κορασίδων (Κ18)
Στείλτε την θετική σας ενέργεια στα κορίτσια μας για να ξεκινήσουν δυναμικά το πρωτάθλημα τους!!
ΓΙΑΤΙ....... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου