Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

"Διπλή μονομαχία με την Άρτεμις, σε Κορυδαλό και Πειραιά για τα κορίτσια μας το σαββατοκύριακο."
Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, και οι αθλήτριες μας καλούνται να δώσουν εκτός έδρας δύσκολο ματς με μια παραδοσιακή δύναμη στο γυναικείο βόλεϊ την Άρτεμις.
Η ομάδα του Κορυδαλού βρίσκετε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς δύο πίσω απο την πρωτοπόρο ομάδα μας (19) και οπως καταλαβαίνει κανείς διεκδικεί μια εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, μαζί με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, τον ΑΟΠΕ. Μοσχάτου και φυσικά τον Εθνικό Πειραιά.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι όλη την εβδομάδα πήγε καλά και υπάρχει αισιοδοξία οτι και αυτή την φορά τα κορίτσια μας θ' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 1/12/18 στο Νέο Κλειστό Κορυδαλού στις 15:00 και αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος.
Μετά από 24 ώρες την Κυριακή 2/12/18, οι Νεάνιδες μας που εδώ και αρκετό καιρό σχεδον από τό τέλος του πρώτου γύρου, περίμενουν την κλήρωση που θα γίνει για την φάση των 16 καλύτερων ομάδων της ένωσης μας, αντιμετωπίζουν της Νεάνιδες της Άρτεμις στον Πειραιά στο Παν.Σαλπέας στις 20:00, το βράδυ στη ρεβάνς του πρώτου γύρου που ειχε βρεί την ομάδα μας στον Κορυδαλό νικήτρια με 0-3 σετ.
Τέλος πλήρη αγωνιστική δράση υπάρχει και για τις κορασίδες β' που αγωνίζονται, Σάββατο 1/12/18 στο Παν.Σαλπέας στίς 20:00 με την ομάδα του Ρέντη και Κυριακή 2/12/18 στο Σχολικό Συγκρότημα της Τζαβέλα στίς 18:30 το αναβληθέν παιχνίδι με την Ευρυάλη.
Ευχόμενοι καλή επιτυχία στις ομάδες μας, προσκαλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν βροντερό παρόν στα παιχνίδια των παιδιών του Εθνικού μας δίνοντας τους δύναμη να φτάσουν στήν νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου