Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

"Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για τις Νεάνιδες μας"


Μετά από 2 ώρες παιχνίδι οι Νεάνιδες μας αποκλείστηκαν χθες το βράδυ στο Αιγάλεω χάνοντας από την τοπική ομάδα με 3-1 σετ.


Για άλλη μία φορά τα κορίτσια μας άφησαν στο παρκέ την ψυχή τους δημιουργώντας κατά διαστήματα προβλήματα στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των νεανίδων του Αιγάλεω και προκαλώντας για ακόμα μία φορά το θαυμασμό όλων όσων βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο, κατακτώντας μάλιστα και το τρίτο σετ, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.



Αν στην αρχή της σεζόν κάποιος μας έλεγε ότι θα φτάναμε στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ έχοντας αντιμετωπίσει Ολυμπιακό στην πρώτη φάση Απολλώνιο στη δεύτερη και για την πρόκρισή μας στο final four την περσινή πρωταθλήτρια  ομάδα του Αιγάλεω, και ότι στο τέλος οι αθλήτριές μας θα δάκρυζαν για την ήττα από το μεγάλο αντίπαλο θα τον περνάγαν τουλάχιστον για γραφικό !!!


Στον Εθνικό είμαστε όλοι περήφανοι για αυτά τα κορίτσια τους αξίζει Θαυμασμός και Πολλά Συγχαρητήρια για ότι έχουν πετύχει μέχρι σήμερα !!!


Το ταξίδι στο πρωτάθλημα των Νεανίδων ανήκει στο παρελθόν και τώρα, το βλέμμα όλων μας στρέφεται στον πρωταρχικό στόχο που είχαμε βάλει, την άνοδό μας στην κορυφαία κατηγορία της ένωσής μας.


Στο πρωτάθλημα κορασίδων που είμαστε στην κορυφή και που σκοπός μας είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος εκεί.


Χωρίς αναπνοή και με τη σημερινή μόνο μέρα στη διάθεσή μας, αύριο Σάββατο δίνουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το μεσημέρι στις 15:30 στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου, με την πολύ ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό ομάδα της Πετρούπολης.


Το παιχνίδι είναι κομβικό, γιατί σε συνάρτηση με τα παιχνίδια των υπόλοιπων ομάδων μπορεί να ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία σε περίπτωση καθαρής νίκης δικής μας.


Ενισχύστε τις προσπάθειες των κοριτσιών μας στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου