Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Επόμενος Σταθμός..."Μοσχάτο"
Next  Station .... "Moshato"

Το τραίνο της ομάδας βόλεϊ των κοριτσιών μας που μοιάζει ασταμάτητο μέχρι στιγμής στην κατηγορία του, με διάφορα είδη τριών πόντων από το δεύτερο Τελαμώνα, αντιμετωπίζει αυτή τη φορά εντός έδρας στη ρεβάνς του πρώτου γύρου την πολύ καλή ομάδα του ΑΟΠΕ Μοσχάτου.

Μιά ομάδα που βρίσκεται βαθμολογικά κοντά στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη μία από τις δύο θέσεις για την άνοδο, που κάνει μια φυσιολογική κοιλιά τις τελευταίες αγωνιστικές όπου έχει δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι και η ομάδα πού στον πρώτο γύρο μας υποχρέωσε στην μοναδική μας ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με 3-2 σετ, και πού χρειάζεται να το ξανακάνει για να μείνει σε επαφή με την κορυφή.

Βέβαια έχουν αλλάξει πολλά από το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο αγωνιστική αλλά και ψυχολογική και τα κορίτσια μας δεν φαίνονται διατεθειμένα να αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, υποχρεώνοντας έναν "συνδιεκδικητή" να μείνει από πολύ νωρίς στο δεύτερο γύρο αρκετούς βαθμούς πίσω όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Με κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών πέρασε η εβδομάδα προετοιμασίας για το παιχνίδι με το Μοσχάτο, που δεν στέκονται ικανά να εμποδίσουν το έργο του προπονητή κυρίου Παπανικολάου, έτσι ώστε να παρατάξει έτοιμη την ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:45 το Σάββατο στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου επί της παλιάς Ποσειδώνος και Καποδιστρίου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα κανάλια του "sportactive" & " portonews", και αναμένεται να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του βόλεϊ και από τις δύο ομάδες, και όχι μόνο.

Από τη μεριά μας ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος !!

Οι Νεάνιδες μας στις 16:30 το μεσημέρι της Κυριακής σφραγίζουν και τυπικά την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες, αντιμετωπίζοντας στην αίθουσα 4 του ΣΕΦ στον Πειραιά εκτός έδρας την ομάδα της Ίριδας Νέας Σμύρνης, που χρησιμοποιεί την αίθουσα αυτή από την αρχή της σεζόν αναγκαστικά ως έδρα της, λόγω έργων στο γυμναστήριο "Αρτάκης" στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος οι β'κορασίδες μας στις 15:45 την Κυριακή στο νέο κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου αντιμετωπίζουν σε αγώνες κατάταξης την ομάδα β' του ΑΟΠΕ .
Μοσχάτου !!!

Σας περιμένουμε να δώσετε βροντερό παρών ενισχύοντας τις προσπάθειες των παιδιών μας για να φτάσουν σε νίκες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου