Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

"Γιορτάζουν οι Νεάνιδες με Απολλώνιο την Κυριακή την μεγάλη πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ "

Με το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ τον Απολλώνιο Κερατσινίου η ομάδα των Νεανίδων μας, μόλις τον δεύτερο χρόνο παρουσίας τής στο γυναικείο βόλεϊ θα γιορτάσει την Κυριακή το βράδυ στο Παν. Σαλπέας στις 20:00, την πρόκρισή της στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ένωσης.

Η ομάδα μας έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και παρουσιάζει ενα δυσκολοκατάβλητο σύνολο παρόλο το νεαρό της ηλικίας .

Η ομάδα είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ωραίο θέαμα με ένα σπουδαίο αντίπαλο απέναντί της και να αποζημιώσει όσους αποφασίσουν να παρευρεθούν στο βοηθητικό του Παν. Σαλπέας την Κυριακή το βράδυ

Τα κορίτσια μας το Σάββατο το μεσημέρι στο Σχολικό συγκρότημα του Ρέντη θα αντιμετωπίσουν στις 16:45 την τοπική ομάδα, θέλοντας να προσθέσουν ακόμα τρεις πόντους στο ενεργητικό τους παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Παίδες μας μετά την ήττα την περασμένη εβδομάδα στη Γλυφάδα από την Ευρυάλη αντιμετωπίζουντο Σαββατο στο σχολικό συγκρότημα Τζαβέλλα στις 17:30 το ΓΣ. Ηλιούπολης, και αν θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι του final 4, η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Οι Έφηβοι μας αντιμετωπίζουν στο τελευταίο παιχνίδι τους για φέτος, εντός έδρας τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Μοσχάτου 17:30 την Κυριακή.

Τέλος οι β'κορασίδες μας συνεχίζουν να μαζεύουν εμπειρίες θα τους φανούν χρήσιμες για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων που ξεκινάει στις αρχές του Μάρτη και αντιμετωπίζουν εντός έδρας το Σάββατο το βράδυ στις 20:00 στο Παν. Σαλπέας την ομάδα της Άμιλλας Καματερού.

Η παρουσία σας θα βοηθήσει ψυχολογικά τα παιδιά μας, να φτάσουν στη Επιτυχία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου