Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

"Οριστικά στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ οι Νεάνιδες του Εθνικού ΟΦΠΦ μετά τη σημερινή νίκη 0-3 σετ επί της Ίριδας Νέας Σμύρνης"

Με καλή εμφάνιση οι Νεάνιδές μας σφράγισαν τη μεγάλη επιτυχία τους στέλνοντας την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο δεύτερο χρόνο ζωής της, στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ.

Περιμένουμε τώρα σε ένα παιχνίδι-γιορτή του βόλεϊ, την άλλη Κυριακή στο Π. Σαλπέας στις 8μμ, την καλύτερη ίσως ομάδα της ΕΣΠΕΔΑ στην κατηγορία, τον Απολλώνιο Κερατσινίου.

Όπως πάνε τα πράγματα, ο Εθνικός είναι η ομάδα που μπήκε στην 8άδα αντιμετωπίζοντας, με ηλικιακά μικρότερες αθλήτριες, τις κατά γενική ομολογία τρεις καλύτερες ομάδες της Ενωσης, δηλαδή τον Ολυμπιακό για την φάση των 16, τον Απολλώνιο Κερατσινίου για την φάση των 8, και τώρα για να πάει στο μεγάλο final 4, θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω σε νοκ-αουτ αγώνα εκτός έδρας.

Απ' όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της επιτυχίας που έχουν κάνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και παίζοντας κάθε σαββατοκύριακο από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα, πρωταγωνιστώντας και στα δύο πρωταθλήματα που παίρνουν μέρος αυτά τα εκπληκτικά κορίτσια που έχει την τύχη να έχει η ομάδα μας και που αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον του συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
(Παπανικολάου) Καραφαντή (cpt), Κουτούβαλη, Σταμπολίου, Μηλιανού, Καγιαλή, Μπούτσιου, Μαντάκη (λίμπερο), Λάβδα, Ασλάνη, Αναστασοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου