Σάββατο 4 Μαΐου 2019

" Πρώτη" για τον Τεχνικό Διευθυντή μας Αργύρη Ψάρρα.

Πρίν από λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη γνωριμία του νέου τεχνικού διευθυντή του γυναικείου τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού μας Αργύρη Ψάρρα, με τις παίκτριες της ομάδας μας.

Τον Αργύρη Ψάρρα παρουσίασε στις αθλήτριες μας ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Σπύρος Κουτούβαλης, παρουσία όλων των αθλητριών του γυναικείου τμήματος, καθώς και αθλητριών οι οποίες είναι πολύ κοντά στο να ενσωματωθούν τη νέα χρονιά στην ομάδα μας .

Ο ενθουσιασμός που επικράτησε στη συνάντηση ήταν διάχυτος, οι στόχοι ξεκάθαροι, και η υγεία που βγάζει προς τα έξω η ομάδα αυτή είναι ορατή πλέον και από τον πιο δύσπιστο !!

Στην συνάντηση βρέθηκαν από τη διοικούσα επιτροπή εκτός από τον πρόεδρό της, ο γραμματέας της διοικούσας επιτροπής Βασίλης Βάσκας, οι έφοροι τμημάτων Νίκος Μορφωνιός, Γιώργος Αλαφούζος, Βασίλης Σολωμός, και πολλοί γονείς.

Επίσης ξεχωριστή ήταν η παρουσία των πολύ καλών φίλων και ένθερμων υποστηρικτών του τμήματος και της όλης προσπάθειας, Βασίλη Δέρβου και Δημήτρη Καραφαντή , οι οποίοι κατά την διάρκεια του "οικογενειακού διπλού" που έγινε, είχαν συνεχείς συζητήσεις με τον Σπύρο Κουτούβαλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου