Κυριακή 5 Μαΐου 2019

"Κατάθεση ψυχής "

Απίστευτες για άλλη μία φορά οι παγκορασίδες μας αφήσανε ότι είχανε πάνω στο παρκέ αλλά στο tie-break ηττήθηκαν από την ομάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης με (3-2) σετ.

Σ' ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές ο Εθνικός έκανε πολύ άσχημο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ.

Σε αυτό το σημείο η ψυχή το πάθος και η δύναμη που παρουσιάζει η ομάδα μας σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται άρχισε να φαίνεται και παικτικά μέσα στο τερέν και από κει που μας είχαν "τελειωμένους" ο Εθνικός έκανε τη μεγάλη ανατροπή και έφερε το σκορ στα ίσια ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2 σετ !!

Στο tie-break τα κορίτσια μας από την υπερπροσπάθεια απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και παίζοντας εκτός έδρας με ένα γήπεδο να ζητωκραυγάζει μετά το 2-2 και να επευφημεί τις αθλήτριες του Γ.Σ. Ηλιούπολης, με πολύ ένθερμο τρόπο, βγήκε φυσιολογική κούραση και έτσι ηττήθηκαν δίκαια.

Παρόλα αυτά περάσαμε όπως είναι γνωστό στη φάση των 8 και την άλλη εβδομάδα αντιμετωπίζουμε με μειονέκτημα έδρας την ομάδα του συμπολίτη Ολυμπιακού σε ένα ματς νοκ άουτ που θα κρίνει ποιά από τις δύο ομάδες θα συμμετέχει στο μεγάλο final four των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.

Η επιτυχία και σε αυτή την κατηγορία ειναι τεράστια για το σύλλογό μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στις αθλήτριες στους προπονητές, στον υπέροχο κόσμο μας που ακολουθεί παντού την ομάδα και φυσικά στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε ένα τόσο ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Εθνικός Πειραιά.

Η ώρα και ημέρα του νοκ άουτ αγώνα με τον Ολυμπιακό θα γίνει γνωστή μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι σε νεότερη ανάρτηση μας.

Τα σετ του αγώνα που κράτησε περίπου δύο ώρες και τριάντα λεπτά, ήταν:

(25-10, 25-14, 18-25, 23-25, 15-7)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ :
( Καγιαλής- Παπανικολάου)  Μπούτσιου, (cpt), Καγιαλή, Ασλάνη, Τσεκουβλούκη, Μαντάκη, Ντραγκόι ( λίμπερο), Καρδακάρη, Στάφα, Σολωμού, Τσίκο , Πουλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου