Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

" Η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά "παίρνει σάρκα και οστά"

Το Χτίσιμο της πρώτης γυναικείας ομάδας του Εθνικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας Γυναικεία ομάδα στο άθλημα του βόλεϊ θα πάρει μέρος σε κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Οι συνεργασία των προπονητών με τον τεχνικό διευθυντή και την διοικούσα επιτροπή, εξελίσσεται αρμονικά και σε καθημερινή βάση, με προτεραιότητα τα κορίτσια από τα αναπτυξιακά μας τμήματα, και τις απαραίτητες προσθήκες κοριτσιών, τα οποία θα έρθουν να πλαισιώσουν το ρόστερ του Γυναικείου Τμήματος του  Εθνικού, και αυτά θα είναι αθλήτριες που θα έχουν στόχους για το μέλλον.

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας έχει ήδη αρχίσει και υλοποιεί το σχέδιο, κλείνοντας τα πρώτα ονόματα από τα κορίτσια που της έχουν ζητηθεί και μέσα από τα πολλά φιλικά που θα δωθούν, οι φίλοι του Εθνικού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πολύ ταλαντούχα ομάδα που ετοιμάζει ο σύλλογος μας για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη ευκαιρία για όσους επιθυμούν να δουν τα πρώτα βήματα των κοριτσιών μας, είναι το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή 19/5/19  στο κλειστό στις Σιταποθήκες στις 14:30 το μεσημέρι με τον Άρη Αμφιάλης ομάδα που παίζει στην Α' κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ.

Σιγά, σιγά θα αρχίσουν ν' ανακοινώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας μας και τα μεταγραφικά μας αποκτήματα γι' αυτό μείνετε ...
συντονισμένοι ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου