Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Καλό Παράδεισο κύριε Γιώργο....

Η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ, ο Πρόεδρός της Σπύρος Κουτούβαλης και όλος ο Εθνικός εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του Γιώργου Βάσκα, πατέρα του πάνω απ' όλα αδελφικού φίλου και συνοδοιπόρου επί χρόνια και σημερινού Γραμματέα της Επιτροπής Βόλεϊ, Βασίλη Βάσκα.

Ο κύριος Γιώργος, ένθερμος οπαδός από παιδί της ομάδας μας, ακολουθούσε όλα τα αθλήματα αλλά κυρίως η ψυχή του βρισκόταν συνέχεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τις ιστορίες και τις "πλάκες" που οι πιο παλιοί θα θυμούνται στο καφενείο της Καστέλλας στην Τζαβέλα, τότε που συχνάζανε οπαδοί και φίλαθλοι του Εθνικού και του Ολυμπιακού.

Ο κύριος Γιώργος έφυγε εντελώς άδοξα ενώ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, εξαιτίας ενός τραυματισμού που προήλθε από την μεγάλη του αγάπη στα παιδιά και στο ποδόσφαιρο.

Την Μεγάλη Τετάρτη, τελειώνοντας το ταβλάκι που έπαιζε κάθε βράδυ στον Πανελλήνιο, θέλησε να δείξει σε μικρά παιδιά τα οποία παίζανε ποδόσφαιρο μόνα τους πώς εκτελείται σωστά ένα πέναλτι. Δυστυχώς έμελλε να είναι το τελευταίο πέναλτι στη ζωή του διότι γλίστρησε και έσπασε το ισχίο του. Από τότε δεν επανήλθε, με πολλές επιπλοκές στην υγεία του και στην ψυχολογία του.

Έφυγε "πλήρης ημερών" σήμερα το απόγευμα στα 92 του χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 15.30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου