Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

" Πολύ δύσκολη, αλλά και πολύ μεγάλη νίκη επί του Φλοίσβου 2-3 σετ εκτός έδρας"

Τελικά αυτή η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Εθνικού μας, είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο !!

Τι και αν βρέθηκε σε πολύ μέτρια βραδιά, κάνοντας μαζεμένα πολλά λάθη, τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ από μία πολύ έμπειρη ομάδα όπως είναι αυτή του Φλοίσβου, τι και αν χρειάστηκε περίπου τρεις ώρες παιχνίδι με γεμάτα όλα σχεδόν τα σετ, απέδειξε γι' ακόμα μία φορά ότι δεν συμβιβάζεται ποτέ με την ήττα, βρίσκοντας τον τρόπο να γυρίσει.. "τούμπα" ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο απ'όλους μέχρι εκείνη την στιγμή, και να παραμείνει αήττητη για δέκατη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα νικώντας στο tie-break 2-3 σετ.

Ήταν τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο φανταστικό κλειστό γυμναστήριο του Π. Φαλήρου, το "Σοφία Μπεφόν" χτες το βράδυ και παρακολούθησαν ένα πραγματικό ντέρμπι που πήγαινε πόντο πόντο, από δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν !!

Η πίστη της ομάδας μας για νίκη, είναι κάτι αξιοθαύμαστο από κορίτσια με περίπου τα 17 χρόνια μέσο όρο ηλικίας, και η δύναμη ψυχής και το ταλέντο που διαθέτουν, αγωνιζόμενες ουσιαστικά σε τρία πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα, έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ.

Είναι άξιες συγχαρητηρίων όλες, μαζί και ο προπονητής τους Βασίλης Κατωπόδης, για την αγωνιστική πειθαρχία που δείχνει η ομάδα μας στο παρκέ κάθε εβδομάδα, με συνέπεια να παρουσιάζουν όμορφο θέαμα, κάνοντας όλους μας στο Εθνικό περήφανους που ανήκουν στο ρόστερ μας και για τις νίκες που φέρνουν με την φανέλα του συλλόγου μας !!!

Τα σετ του αγώνα ήταν : ( 25-20, 30-28, 19-25, 16-25, 11-15 )

Άριστη η διαιτησία των Καραγιαννάκη Γ. & Βελώνη Γ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν στο Π.Φάληρο, και βοήθησαν τις παίκτριες μας να φτάσουν στην νίκη, παραμένοντας μέχρι τις 00:50 στο κλειστό Σ.Μπεφόν !!

Ευχαριστούμε για το θερμό τους χειροκρότημα στο τέλος, όταν και τους αφιερώσανε οι αθλήτριες μας την μεγάλη νίκη !!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ :
(Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Μαντάκη, Καγιαλή, Σάσσαλου (λίμπερο), Καλογεροπούλου, Παρασκευή, Μηλιανού, Αλαφούζου, Ζούπα, Διαμαντούδη (λίμπερο), Ιντεμούντια, Καστέλη, Καράμπελα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου