Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

"Επιστροφή στο Μοσχάτο για τις γυναίκες μας σε εντός έδρας ματς με το Γ.Σ.Ειρήνης"




Επιστροφή στην κανονικότητα, και προσπάθεια προσγείωσης και διαχείρισης, της πολύ μεγάλης νίκης επί του Ιωνικού, έχει ξεκινήσει απ' όλους στο στρατόπεδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού μας, από την επόμενη κιόλας μέρα, με τον πρωτεργάτη της επιτυχίας κόουτς Βασίλη Κατωπόδη, να τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι το πρωτάθλημα ξεκινά από αύριο.

Το να κατακτήσεις την κορυφή με πολύ και επίπονη δουλειά, σωστή διαχείριση και καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς είναι κάτι που μπορείς να πετύχεις.

Το να παραμείνεις μέχρι το τέλος εκεί, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του έργου !!!

Καμιά ομάδα δεν παίρνει πρωτάθλημα τα Χριστούγεννα !!!

Καλές οι νίκες στα ντέρμπι αλλά δεν κρίνουν από μόνες τους πάντα τον πρωταθλητή !!

Το πρωτάθλημα κρίνεται στην σταθερότητα που θα δείξει η όποια ομάδα το διεκδικεί, και αυτό πρέπει από εδώ και πέρα να είναι ο στόχος του Εθνικού μας, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με το Γ.Σ.Ειρήνης, που θα γίνει στην έδρα μας το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μοσχάτου ( επί της παλαιάς παραλιακής) με ώρα έναρξης 21:45.

Ο κόσμος της ομάδας μας δείχνει να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά και αυτό φάνηκε και από την προσέλευση του στην δύσκολη έδρα της Νίκαιας.

Περιμένουμε ότι και αύριο θα βρεθούν και πάλι δίπλα στα κορίτσια μας για να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμη μια νίκη, αλλά και να τις επιβραβεύσουν για την μεγάλη εμφάνιση και νίκη κόντρα στον Ιωνικό.

Καλή επιτυχία κοριτσάρες μας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου