Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

" Με τον Ευριπίδη Σαλαμίνας αύριο στις 21:45 στο Μοσχάτο, το Γυναικείο Τμήμα μας.. με στόχο να διατηρήσει το αήττητο "

Με στόχο το καθαρό τρίποντο που θα τον διατήρησει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , το γυναικείο τμήμα μας αντιμετωπίζει στο τελευταίο παιχνίδι για την φετινή χρονιά την ομάδα του Ευριπίδη Σαλαμίνας.

Τα κορίτσια του Βασίλη Κατωπόδη θέλουν να κλείσουν την φετινή ονειρεμένη χρόνια παραμένοντας πρώτες στη βαθμολογία και αήττητες, αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει, να δείξουν και σ' αυτό το παιχνίδι την σοβαρότητα και την θετική ενέργεια που έχουν δείξει σε όλα τα μάτς απ' την αρχή του μαραθωνίου της κατηγορίας.

Το παιχνίδι με τον Ευριπίδη Σαλαμίνας θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στις 21:45 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου (επί της παλαιάς παραλιακής)

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-3 ΣΕΤ Ο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΑΛΠΕΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Μία πολύ μεγάλη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ πέτυχε χθες το βράδυ ο Γ.Σ. Ηλιούπολης,στο εξ αναβολής αγώνα που υποχρεωθήκαμε να προσθέσουμε στο ήδη πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα μας, μέσα στο Π. Σαλπεας με 1-3 σετ !!
Τα κορίτσια μας έβγαλαν φυσιολογική κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια την τελευταία εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι τους και χωρίς φρεσκάδα, καθαρό μυαλό και σωστή σκέψη, έχασαν δικαιότατα, από την καλύτερη ομάδα που πέρασε μέχρι τώρα από το γήπεδο μας !!
Τα κορίτσια μας είναι άξια συγχαρητηρίων για την ψυχική τους δύναμη και την μεγάλη προσπάθεια για την νίκη που κάνουν σε κάθε παιχνίδι,παρά τα συνεχόμενα ματς.
Τα πολλά χθεσινά συγχαρητήρια τ' αξίζει η ομάδα του Γ.Σ.Ηλιούπολης η οποία ήξερε τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και με νοοτροπία νικητή και με πολύ καλό παιχνίδι, κατέκτησε ένα πολύτιμο τρίποντο, που θα μετρήσει πολύ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ακολούθησε το Γ.Σ. Ηλιούπολης & στους γονείς των κοριτσιών, που με υποδειγματικό τρόπο, ενθάρρυναν από την πρώτη στιγμή μέχρι και το τελικό σφύριγμα με πάθος τις αθλήτριες της ομάδας τους, χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα !!
Συγχαρητήρια για την άψογη στάση τους !!!
Όσο για τον Εθνικό μας η ήττα σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τα σχέδια μας, είναι απόλυτα φυσιολογική, βάσει της σημερινής μας εμφάνισης, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου εκτός έδρας με την ομάδα του Αλίμου !!
Αρκετά καλή η διαιτησία των Βελιδάκη Χ.& Ηλίας Έιρ.
Τα σετ του αγώνα ήταν (23-25, 17-25, 25-16, 16-25)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:
( Κατωπόδης) Κουτούβαλη (cpt), Σταμπολίου, Μηλιανού, Μαντάκη, Καγιαλή, Αλαφούζου (λίμπερο), Ασλάνη, Καράμπελα, Μπούτσιου, Πρίφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου