Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

" Δύσκολο παιχνίδι " Σταθμός" για το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού αύριο εκτός έδρας με τον τρίτο στη βαθμολογία Φλοίσβο, στο στολίδι... γήπεδο του Φαλήρου  "Σοφία Μπεφόν" !!

Μία πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει αύριο το βράδυ το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας.

Ενα παιχνίδι με τον τρίτο στη βαθμολογία Φλοίσβο, μια πολύ έμπειρη ομάδα, που αν η ομάδα μας κατορθώσει να το κερδίσει, έχει κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την πολυπόθητη άνοδο, διότι όχι μόνο θα ξεφύγει βαθμολογικά ακόμα περισσότερο, έχοντας κάνει και το ρεπό του πρώτου γύρου, αλλά το κυριότερο είναι ότι στον δεύτερο γύρο έχει όλες τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην έδρα της, εκτός από το Α.Σ. Πέρα.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι, όσοι βρεθούν αύριο στο κλειστό γυμναστήριο "στολίδι" του Φαλήρου το "Σοφία Μπεφόν" θα παρακολουθήσουν έναν εξαιρετικά όμορφο και αμφίρροπο αγώνα !!

Ο Βασίλης Κατωπόδης έχει όλες τις αθλήτριες του ετοιμοπόλεμες, η ψυχολογία των κοριτσιών είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά από τις σημαντικές τελευταίες επιτυχίες τους, και η πίστη για ακόμα μία μεγάλη νίκη εκτός έδρας είναι μεγάλη.

Το Αυριανό παιχνίδι με τον Φλοίσβο θα ξεκινήσει στις 21:45 .

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου