Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

 " Πολύ Δύσκολη Νίκη 2-3 Σετ τον Φοίνικα και Συνεχίζει Αήττητος"

Την χειρότερη τους εμφάνιση από την αρχή του πρωταθλήματος πραγματοποίησαν χθες το βράδυ στο Π.Σαλπέας οι γυναίκες μας, απέναντι στο ψυχωμένο συγκρότημα του Φοίνικα.
Οι αθλήτριες των Κουβουτσάκη & Καρρά ήταν σε πολύ άσχημη βραδιά και αν κάποιος ψάξει να βρει κάτι θετικό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αυτό είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να χάνει 2-0 σετ και βρήκε το κουράγιο και την δύναμη να γυρίσει ένα παιχνίδι.. χαμένο, διατηρώντας, την πρώτη θέση και το αήττητο της για 7η αγωνιστική στέλνοντας το παιχνίδι στο Tie-Break όπου και το κέρδισε με 2-3 σέτ.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα μας τις τελευταίες αγωνιστικές δεν πατάει καλά και θα πρέπει να βρούμε πολύ σύντομα το τι φταίει και η ομάδα δεν παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητες που αναμφισβήτητα διαθέτει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι και στην κακή της μέρα η ομάδα δείχνει ότι έχει την "στόφα του νικητή" και αυτό βοηθάει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας που αποτελεί το Α και το Ω στο άθλημα του Βόλεϊ
Επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι την άλλη Πέμπτη 9/12/21 στα Καμίνια με την ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας
Τα σέτ του αγώνα ήταν: 25-22, 25-23, 21-25, 16-25, 11-15
Η διαιτησία των Καντλή & Ξυπνητού με αρκετά προβλήματα.
Εθνικός Πειραιά: ( Κουβουτσάκης- Καρράς)
Κουτούβαλη (cpt), Καλύβη, Χαύτα, Βαρβαρέλη, Μουχτούρη ( λίμπερο), Μπουρρέλι, Τσεκουβλούκη, Καραφαντή (λίμπερο), Μπούτσιου, Χωριανοπούλου, Σταμπολίου, Δημητρόπουλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου