Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

 Η "ACA SHIPPING CORPORATION" & Ο Εφοπλιστής, Αλέξης Αγγελόπουλος Νέος Υποστηρικτής του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!

Μία ακόμα σπουδαία συμφωνία πρόσθεσε χθες η Δ.Ε. Γυναικείου Βόλεϊ του Ομίλου μας αυτή την φορά όμως....με μια σπουδαία ιδιαιτερότητα!!
Η συνεργασία της Δ.Ε. Βόλεϊ είναι με μία Μεγάλη Ναυτιλιακή Εταιρεία την "ACA SHIPPING CORPORATION" που εδρεύει στον Πειραιά μας και ανήκει στον επί χρόνια πρόεδρο του ποδοσφαιρικού μας τμήματος γνωστό για τα " Εθνικά του Αισθήματα" Αλέξη Αγγελόπουλο.
Χθές το πρωί συναντήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας στην Καστέλλα, ο Π.Δ.Ε. του Τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης, & ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας μας Τάκης Μαυρέας, με τον Αλέξη Αγγελόπουλο και επισημοποιήθηκε η μεταξύ τους συνεργασία.
Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Κουτούβαλης επεσήμανε ότι:
"Με τον Αλέξη Αγγελόπουλο τους συνδέει μια φιλία πολλών ετών, ότι έχουν μεγαλώσει βλέποντας τον Μεγάλο Ποδοσφαιρικό Εθνικό στα "Μάρμαρα" του Σταδίου Καραϊσκάκη, ότι και οι δύο από πολύ μικροί υποστηρίζουν μόνο τον Εθνικό Πειραιά και Τίποτα Άλλο & τέλος οτι είναι μεγάλη τιμή για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού μας, ότι ένας άνθρωπος σαν τον Αλέξη καθαρά "Ποδοσφαιράνθρωπος", (που όμως ξεκάθαρα όπως και εκείνος έτσι και αυτός, θέλουν να βλέπουν τον Εθνικό να Πρωταγωνιστεί σε όλα τα Αθλήματα), βλέποντας την σπουδαία προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, με στόχο να πρωταγωνιστήσει, αποφασίζει να την υποστηρίξει και θέλει να τον ευχαριστήσει δημόσια για αυτή του την απόφαση.
Καλωσοριζούμε την "ACA SHIPPING CORPORATION" Ναυτιλιακή Εταιρεία, και τον Αλέξη, στο Group των πολύ σπουδαίων υποστηρικτών που υπάρχουν στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά, και να είναι όλοι σίγουροι ότι κάτι... σπουδαίο γίνεται στην Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού μας, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου !!
Λίγα λόγια για τον νέο μας Υποστηρικτή:
Η ACA SHIPPING Corp. είναι μια Ναυτιλιακή εταιρεία που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας και ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά κέντρα παγκοσμίως από όπου διαχειρίζεται τον στόλο της από πέντε πλοία.
Εκτός από την διαχείριση πλοίων ξηρού φορτίου dry cargo ships και ferry boats ασχολείται επίσης με μια σειρά από σημαντικές ναυτιλιακές δραστηριότητες, όπως η ναύλωση, chartering, s&p, bunkering και agency representation services, η προμήθεια καυσίμων και οι πρακτορεύσεις πλοίων σε ολους τους ελληνικούς λιμένες.
Με επαγγελματικό και ευσυνείδητο προσωπικό παρέχει άριστες υπηρεσίες στους πελάτες για δύο δεκαετίες τώρα. Μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει πουλήσει και αγοράσει περισσότερα από 40 πλοία.
Εκτός από εφοπλιστής ο Αλέξιος Αγγελόπουλος είναι ο ίδιος broker και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ναυλομεσιτών (Hellenic Shipbroker Association).
Καλώς ήρθες ACA...στο Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου