Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

 " Έχοντας σοβαρότητα και υπομονή στο παιχνίδι του ο Εθνικός, παρέμεινε στην κορυφή 3-1σετ την Άμιλλα "

Η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αφού και για την 6η αγωνιστική παρέμεινε αήττητη, ξεπερνώντας αυτή την φορά το εμπόδιο της Άμιλλας Καματερού.
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα που έγινε χθές στα Καμίνια, ο Εθνικός Πειραιά με πολύ υπομονή στο παιχνίδι του και μεγάλη σοβαρότητα, κέρδισε με 3-1 σέτ την Άμιλλα Καματερού και την "απίστευτα" εξαιρετική αμυντική απόδοση των κοριτσιών της!!
Σίγουρα η θέση που έχει στον βαθμολογικό πίνακα την αδικεί γιατί έδειξε ότι διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, και απέδειξε για άλλη μια φορά περίτρανα ότι δεν υπάρχουν στην κατηγορία εύκολες και δύσκολες ομάδες!!
Η ομάδα μας πιάνοντας μία αρκετά καλή απόδοση ανά διαστήματα, έδειξε την ποιότητα της και στο τέλος πανηγύρισε ακόμα μια σπουδαία νίκη
Τα σέτ του αγώνα ήταν: 25-15, 25-21, 20-25, 25-21
Άριστη η διαιτησία των Αντωνοπούλου Κ, Πασπαλά Μ, & Γεωργοπούλου Αγγ.
Επόμενο ματς για την ομάδα μας, την άλλη Πέμπτη 2/12/21 με τον Φοίνικα , στο Πειραικό Ντέρμπι της αγωνιστικής στο Π. Σαλπέας.
Εθνικός Πειραιά: ( Κουβουτσάκης- Καρράς)
Κουτούβαλη (cpt), Καλύβη, Χαύτα, Βαρβαρέλη, Καραφαντή ( λίμπερο), Μπουρρέλι, Μπούτσιου, Μουχτούρη (λίμπερο), Χωριανοπούλου, Σταμπολίου, Δημητρόπουλου, Μαραγκού, Τσεκουβλούκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου