Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

 


Αρνήτριες.......... Ήττας!!
Και οι δεκαπέντε είναι ατσάλινες, υπέροχες και ωραίες!!
Ένας Εθνικός βγαλμένος από τα πιο τρελά μας όνειρα, παίζοντας ένα βόλεϊ απόλυτης σιγουριάς για την νίκη, έδειξε μέσα στο παρκέ των Αγ.Αναργύρων ποιός είναι το αφεντικό στην κατηγορία!!
Τέλος λοιπόν πρώτου γύρου και τά φοβερά και τρομερά κορίτσια των Κουβουτσάκη & Καρρά κατάφεραν μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα να παραμείνουν για 9η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητες, κερδίζοντας τον Κρόνο με καθαρό τρίποντο 1-3 σέτ!!
Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κρόνος προηγήθηκε με 1-0 σέτ, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στα επόμενα τρία σέτ στην ανωτερότητα της εκπληκτικής μας ομάδας που δεν σταματά πουθενά και που μας κάνει περήφανους κάθε Πέμπτη όπου αγωνίζεται, κερδίζοντας συνεχώς νέους οπαδούς που έρχονται να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών μας!!
Έτσι λοιπόν με την σημερινή καθαρή του νίκη ο Εθνικός αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία βγήκε Πρωταθλητής Χειμώνα, και έκανε μεγάλο βήμα, για την Άνοδο για Πρώτη Φορά στην Ιστορία του στο Γυναικείο Βόλεϊ σε Εθνική Κατηγορία!!
Είμαστε όλοι περήφανοι στην Δ.Ε. και στον Όμιλο για τις αθλήτριες μας και το προπονητικό "staff", τους συγχαίρουμε για την φοβερή πορεία στο πρωτάθλημα και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!
Ευχαριστούμε τον Κρόνο για την φιλοξενία, την οποία είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο.
Τα σέτ του αγώνα ήταν: 25-21, 19-25, 18-25, 22-25
Άριστη η Διαιτησία των Καντλή Κ. Λυκούδη Β. Μαρούδα Ι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ( Κουβουτσάκης- Καρράς)
Κουτούβαλη (cpt), Βαρβαρέλη, Μπουρρέλι, Σταμπολίου, Χαύτα, Μουχτούρη (λίμπερο), Μπούτσιου, Χωριανοπούλου, Τσεκουβλούκη, Καλύβη, Καραφαντή (λίμπερο) Δημητρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου