Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

"Αφετηρία για το "2019" για τα  κορίτσια μας σέ βατό, παιχνίδι με την Ένωση Ιλίου εκτός έδρας, και παιχνίδι "κλειδί" την Κυριακή το βράδυ στο Σαλπέας για τις Νεάνιδες μας με φόντο την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ"

Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο η νέα χρονιά για τα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου μας
Μιά  Χρονιά που ευελπιστούμε να είναι το ίδιο πετυχημένη με την περσινή και τα τμήματα του συλλόγου μας να συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατηγορίες τους.

Η ομάδα των κοριτσιών μας, βρίσκεται στην πρώτη θέση και στόχος της είναι να διατηρηθεί μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε αυτή κερδίζοντας την άνοδο της, στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου φιλοξενείται από την ομάδα της ένωσης Ιλίου εκτός έδρας στο Ίλιον, παιχνίδι που δείχνει με τα μέχρι σημερινά δεδομένα βατό για την ομάδα μας.

Το παιχνίδι γίνεται το Σάββατο 12/1/19 στο κλειστό Γυμναστήριο Γ. Κακούρης στις 19:00

Οι Νεάνιδες μας μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις τους και την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ φιλοξενούν την Κυριακή στις 20:00 το βράδυ στο  Π. Σαλπέας στον Πειραιά την ομάδα της Ίριδας Ν. Σμύρνης σε μάτς "κλειδί" για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ένωσής μας, που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι (την επόμενη), στα δύο χρόνια ύπαρξης του γυναικείου τμήματος μας.

Οι β' κορασίδες μας, φιλοξενούν το Σάββατο στις 20:00 στο βοηθητικό του Π. Σαλπέας τον Πανιώνιο και ετοιμάζονται για τούς τελευταίους πέντε αγώνες κατάταξης.

Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα , καθώς σε όλους τους αθλητές τις αθλήτριες και τους γονείς τους , και  σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να εμψυχώνετε τα παιδιά μας , και να τους δίνετε δύναμη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου